Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Začaly výprodeje: Blesk.cz našel největší slevy

Slevy, slevy, slevy. Obchodníci hned po Vánocích začali »masírovat« své zákazníky, ceny zboží letí rychle dolů.
Slevy, slevy, slevy. Obchodníci hned po Vánocích začali »masírovat« své zákazníky, ceny zboží letí rychle dolů.  (Autor: Blesk Foto - Jiří Hadač)
Autor: raj, ČTK - 
27. prosince 2011
15:01

První obchodníci už v pondělí zahájili povánoční výprodeje a sezonní zboží zlevnili až o 80 procent. Lidé mohou se slevou nakoupit nejen zimní oblečení, sportovní potřeby a elektroniku, ale i nábytek. Výprodeje, pomocí kterých se obchodníci snaží opět přilákat zákazníky po předvánoční nákupní horečce do prodejen se naplno rozeběhnou dnes a budou samozřejmě pokračovat i na začátku příštího roku.

Povánoční výprodej zahájil dnes například obchodní řetězec Tesco Stores ČR, který až o 75 procent zlevnil několik tisíc položek zboží, zejména oděvy, hračky a domácí potřeby.

„Podle našich zkušeností z minulých let se povánoční výprodej setkává u zákazníků s velkým zájmem. Mnoho lidí dostává pod stromeček peníze či dárkové poukázky, které pak mohou skvěle uplatnit právě v období povánočních slev,“ sdělila Pauline Newman ze společnosti Tesco Stores ČR.

Zimní výprodeje budou postupně zahajovat další obchodníci. Hypermarkety Globus ode dneška zlevní spotřební elektroniku. U domácích spotřebičů budou slevy činit až 50 procent. V případě televizorů a audiotechniky se budou pohybovat od 20 do 30 procent. Zítra výprodej odstartují hypermarkety Albert. Průzkumy ukazují, že se každoročně hned po skončení svátků chystají na nákupy vyrazit téměř dvě třetiny Čechů, přičemž zájem mají spíše o dražší věci, nejčastěji oblečení a elektroniku.

Seznam největších slev najdete zde:

Sportisimo, H&M, Index, Mexx

Interspar, Baťa, Kaufland

Globus, Lidl, Electroworld

Tesco, Rossmann, Deichmann

rudyptak48 ( 29. prosince 2011 11:34 )

Blesku, co za tu reklamu dostáváš od supermarketů? V podstatě to nejsou slevy, ale skutečné ceny předraženého zboží.

e.44 ( 27. prosince 2011 15:19 )

Hmmm, novinky.cz varují před podvodnýma slevama-neslevama, Blesk je dopručuje. Holt každý podle nátury nebo podle toho od koho dostal zaplaceno

Zobrazit celou diskusi