Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Kvůli fotbalu vraždí psy, odsoudila to i Bardotka

Proti zabíjení psů na Ukrajině protestuje i Brigitte Bardot
Proti zabíjení psů na Ukrajině protestuje i Brigitte Bardot  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: jos - 
25. listopadu 2011
12:24

VIDEO: Polsko i Ukrajina, dvě země které už v létě společně přivítají fotbalový Evropský šampionát, dělají všechno proto, aby okouzlily celou Evropu. Na Ukrajině například vraždí kvůli čistým ulicím toulavé pejsky v pojízdných kremačních vozech. Šokovaná herečka Brigitte Bardot dokonce kvůli tomu napsala ukrajinskému prezidentovi!

Ukrajinské úřady v poslední letech vedly kampaň masového hubení zvířat, aby tamější ulice před fotbalovým šampionátem vypadaly k světu.

Někteří toulaví psi mizí dokonce v pojízdných kafilerkách a krematoriích. Údajně jsou mnohdy spáleni bez předchozího zabití!

"Jsem pobouřena utrpením, jemuž jsou vystaveni potulní psi ve vaší zemi," napsala ukrajinskému prezidentovi Viktoru Janukovyčovi herecká hvězda Brigitte Bardot a vyzvala ho, aby zastavil pojízdná jatka, nebo si Ukrajina udělá ostudu před celým světem.

Video  Takto umírají na Ukrajině pouliční psi, video přinesl švýcarský Blick  - Blick
Video se připravuje ...

thor82 ( 12. února 2012 22:47 )

TOHLE SE DĚJE KVŮLI DEBILNÍMU FOTBALU,BANDA UKRAJINSKÝCH UBOŽÁKŮ,UKRAJINA SE CHOVÁ JAKO HITLER-KONEČNÉ ŘEŠENÍ.KDO POJEDE NA UKRAJINU NA FOTBAL TAK JE STEJNÁ ZRŮDA JAKO ONI

12356 ( 26. listopadu 2011 14:42 )

elssa, na tom odkazu co sem dala chabelas, se dostanes i na petici o transportu zivych zvirat, muzes se tam taky podepsat! Mas pravdu, tyhle videa jsou pro opravdu otrle

12356 ( 26. listopadu 2011 14:40 )

nbcz, lide na celem svete maji domaci mazlicky a hlavne psy. Jestli mame doma podelane chodniky, tak je to problem v chovani majitelu, ne psu. A ver, ze povinna kastrace, by vyresila overpopulation. A jeste otazku,jak jsi prisel na to, ze na Ukrajine tak moc zle nebude, kdyz je tam pobiha tolik psu? 

12356 ( 26. listopadu 2011 14:37 )

chabelas, podepsala jsem petici , potrebuji maji cil 500.000 hlasu a pod petici se podepisuji lide z celeho sveta. Ja jsem Tvuj odkaz okopiroaval a poslala vsem mym pratelum s prosbou ,aby se podepsali a poslali dal. Snad ten neskutecny horor svymi podpisy zastavime. Zdravim vsechny milovniky zvirat a ty, jimz neni lhostejny osud bezprizornich zvirat, ktera se na ulici dostala diky nam, homo hapiens  

e.44 ( 25. listopadu 2011 20:45 )

Jo, jo, lidi, podepisujte petici, neni na tom nic složitýho i když je to v angličtině. Jako potvrzení toho, že jste to zvládli vám příde děkovný mejlík. Ať ve světě vědí, že u nás nežijí stejní zaostalí necitelní barbaři, jako na Ukrajině. Ať vědí, že tu máme pejsky rádi a ty, co jim tak krutě ubližují a necitelně je vybíjejí, tak ty že odsuzujeme.

Zobrazit celou diskusi