Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Polonahé Ukrajinky pořvávaly: Ukrajina není bordel

"Ukrajina není žádný bordel," pořvávaly polonahé Ukrajinky
"Ukrajina není žádný bordel," pořvávaly polonahé Ukrajinky  (Autor: Reuters)
Autor: INT, ap - 
1. března 2011
15:59

Skupina polonahých ukrajinských žen, které byly pouze částečně oblečeny do svatebních šatů, protestovala v pondělí v Kyjevě proti sexuálnímu a sňatkovému turismu. Na chudou Ukrajinu totiž pořádají speciální agentury zájezdy pro sexu a sňatku chtivé cizince.

Devět mladých dívek odhodilo i mrazu, který v současnosti na Ukrajině panuje své podprsenky a rozhodlo se protestovat proti tomu, co nazývají ponižováním ženského pohlaví.

Tím měly na mysli zejména cesty zahraničních zájemců o sňatky s chudými, ale pěknými a povolnými Ukrajinkami. Mladé dívky, které byly na protest částečně oblečeny do svatebních šatů naštvala zejména soutěž novozélandského rádia.

To se rozhodlo v soutěži sponzorovat svatební zájezd pro jednoho ze svých posluchačů na Ukrajinu. Mluvčí dívek uvedla, že "Ukrajinky nejsou žádné zboží a neměly by být prodávány v aukcích jako zvířata." "Ukrajina není žádný bordel," dodala nahněvaná mladá žena.

Lucka3 ( 24. dubna 2022 12:40 )

Je mi z toho zle, okamžitě všechny pakovat zpátky, ať si Zelensky otevře třeba bordel.

jakub-moravec ( 6. března 2011 17:07 )

Pane Venco, potřebuji na vás kontakt, chci se vás zeptat jak je to v Kanadě se sociálním zařízením, dříve vím že to bylo v Kanadě jako za totality v Česku, zdravotnictví vše zdarma. Tady prosím už neodpovídejte, ale najdete mne v novějších diskuzích, nebo mě kontaktujte na adrese jakub-moravec@seznam.cz

jakub-moravec ( 3. března 2011 13:33 )

kacota, nie preto, ale všetky písajú že čo som já napísal sú kecy, tak si to teraz može každy overit odkal to číslo je. A za druhé, nemožu na mňa urobit atentát že tak rebelujem proti vláde, lebo USA nie v EU a nebude ani zločincov vydávat, tak to je moja pojistka.

kacota ( 3. března 2011 11:05 )

že ty sem to číslo nedávaš len tak...?? podla mna by si ho mohla opísat aj nejaká panička...máš to dobre premyslené ahoj

jakub-moravec ( 3. března 2011 10:20 )

anko,anko, asi to musí být bledá závist, že ty tolik dětí nemáš. A že lidi zlobí to, že si pořídila 9 dětí, nepracuje a žije z práce těch ostatních? Tady se jedná o 9 nevinných drobečků, kteří mají také právo na život a stát si nacpává kapsy miliony, i miliardy a o tom anko nepíšeš nic. Stát je POVINEN se starat o děti když je matka nestačí sama uživit. Tak se děje všude ve vyspělých zemích, ne samozřejmě v Česku, protože je tato země není vůbec vyspělá, ale země tunelářů, vykradačů a zlodějů. Ti kteří se mnou nesouhlasíte, zkuste si představit, že byste byli narození v této rodince a bylo by vám 1,2,nebo 3 roky. Můžete za to, že se vám nedostává to co byste měli dostávat? Děti vždy potřebují takovou péči, aby mohly žít normálním životem a nic s tím nemá společného jaká je jejich máma, jde zde přece o ty maličké. I v Bibli je psáno, "Nechte maličkých ke mně přijíti". Je mně líto vás všech, kteří svým slovem ubližujete těmto malým drobečkům, ale nemyslete si, že vám bude odpuštěno, budete jednou za to co tady zlého provádíte pykat a pak si na mne vzpomenete, že jsem vás varoval. Matka přivedla na svět tolik nových občánků a měla by být za to vyznamenána, leč v tomto státě bordelu se těžko nečeho dobrého dokáže. Matka nemůže pracovat, protože děti mámu potřebují a musí být u nich a pečovat o ně.

Zobrazit celou diskusi