Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Oblačno, bouřka 21°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

VIDEO: Hada štval na strážníky: Adélko, nažer se!

Autor: rys - 
21. srpna 2009
19:36

Více než dvoumetrovým hroznýšem mlátil o chodník jako zběsilý opilý muž (40) z Prostějova. Ještě než had děsivému zacházení podlehl, snažil se jím chlapík vyhrožovat místním strážníkům.

„Adélko, nažer se!“ pobízel opilec hroznýše královského a snažil se jím udeřit přivolané muže zákona. Ti se mu snažili domluvit, aby s hadem netloukl surově o zem a neubližoval mu. Strážníci nakonec museli chlapa zpacifikovat a spoutat.

Ještě před tím muž s hadem u hlavního vlakového nádraží v Prostějově ohrožoval kolemjdoucí. Na služebně policisté zjistili, že surovec má v sobě přes tři promile alkoholu. Odvezli ho proto okamžitě na záchytku do Olomouce.

383490:gallery:true:true

Hada chtěli umístit v zoologické zahradě. Dříve než ho však stačil prohlédnout veterinář, hroznýš na následky způsobených zranění zemřel.

„Případ jsme předali Policii ČR pro podezření na trestný čin týrání zvířat,“ uvedla mluvčí prostějovských strážníků Jana Adámková. Sadistovi hrozí až dva roky vězení.

bohumil ( 21. srpna 2009 23:20 )

jste si toho jak ta husa s červenou kabelkou si tam z toho udělala přehlídkové molo? Když jsem ji viděl podruhé procházet už jsem se vsázel, že projde potřetí a jo vyhrál jsem

zampi ( 21. srpna 2009 21:51 )

takže toho kripla chytit a zastřelit. zbytečná existence

kapka6 ( 21. srpna 2009 21:08 )

To video je stříhnuté, asi proto,že při zatýkáni ho asi zranili a tím i zabili strážnici,jak na něj spadli! Je to dost podivné,že zničeho nic zdechnul.

kattynka ( 21. srpna 2009 20:55 )

debil jeden, bych ho zavřela až zčerná a to prosím hady zrovna nemusím!

Digitt ( 21. srpna 2009 20:47 )

To ty fízlové nemohli hnout ***ema a udělat s tím podělaným bufeťákem něco dřív než toho hada zabil?.Jak chtěj pak mít nějakej respekt u lidí když nedokážou zvládnout základní věci.

Zobrazit celou diskusi