Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Místo obřízky mu uřízli kus penisu: Doktoři mají chlapci zaplatit stamiliony

Autor: ČTK - 
24. září 2018
06:22

Americký chlapec má dostat odškodné ve výši 31 milionů dolarů (asi 675 milionů korun) za špatně provedenou obřízku. Podle právnické firmy, na kterou se odvolává agentura AP, o tom rozhodla porota ve státě Georgia. Obřízku chlapci provedli pediatři ze sdružení Life Cycle Pediatrics v říjnu 2013, když mu bylo 18 dní.

Deník The Atlanta Journal-Constitution informoval, že odškodné bylo chlapci přiřknuto v pátek v okrese Clayton na severu Georgie.

Podle trestního oznámení, které podala rodina, chlapec přišel o část penisu při obřízce v městečku Riverdale. Advokát rodiny Neal Pope řekl, že nikdo nenařídil naléhavou operaci, která by problém vyřešila. Chlapec podle rodiny trpí bolestí a po celý život bude vystaven duševnímu utrpení.

Terrell Benton, právní zástupce porodní asistentky a lékaře, kteří byli shledáni odpovědnými za nezdařenou obřízku, řekl porotcům, že na pokrytí nákladů na léčení a dlouhodobou terapii by měl postačit milion dolarů.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

ivoadler ( 24. září 2018 09:47 )

Dívám se, byť nepravidelně, na seriál Sex ve městě. Ono taky dívat se pravidelně ani nejde, protože se neustále opakuje pár epizod. To znamená, že ostatní jsou tak blbý, že pro českého diváka jsou nekoukatelný. A jedna epizoda se taky týká obřízky. Jedna z těch mušketýrek si našla partnera, který není obřezaný. Je tím překvapená. To znamená, že většina amerických mužů obřezaná je. Je to důsledek židovských tradic, které jsou v USA silné. Když se chlapeček narodí, tak šup s ním pod kudlu. Někdy se to nepovede. To je holt riziko podnikání.

bibs_7 ( 24. září 2018 08:54 )

Presne. Peníze uz mu ani zdraví, ani psychickou vyrovnanost nevrátí. Bude z nej nadosmrti akorát tak bohatý mentální i telesný kripl.

Zobrazit celou diskusi