Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Rakovina! První z homosexuálních otců v Evropě si vyslechl krutou diagnózu

Autor: ana - 
24. února 2018
22:44

Tony Drewitt-Barlow a jeho manžel Barrie jsou první britští gayové, kteří se koncem devadesátých let stali adoptivními rodiči. Nyní si Tony vyslechl krutý verdikt. Zbývá mu osmnáct měsíců života.

Tony a Barrie žijí na panstvích v Manchesteru. Oba podnikatelé vlastní bohatství ve výši 40 milionů liber včetně flotily na Floridě. Oba muži od konce devadesátých let adoptovali pět dětí. Žádné z nich si na špatný život rozhodně nemůže stěžovat. Žijí v milované rodině a luxusu.

Smutný ortel

Tony si však začátkem týdne vyslechl krutou diagnózu. Onemocněl rakovinou hrtanu. Podle lékařů mu zbývá jen osmnáct měsíců života.  Smutnou zprávu sdílela na svých sociálních sítích dcera Saffron. „Táta nyní čeká na Floridě na operaci. Nikdo neví, jak to dopadne.“

Tony přitom již jednou boj s rakovinou vyhrál. Před deseti lety podstoupil chemoterapii a rakovina ustoupila. Nyní existuje jen padesátiprocentní šance na uzdravení. „Modlíme se, aby to dopadlo dobře. Neznám lepšího rodiče a partnera, než je Tony,“ prohlásil jeho manžel Barrie.

Zobrazit celou diskusi