Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Horor v Paříži: Turistická místa zaplavili potkani! Skáčou lidem po krku

23. ledna 2018
06:48

Francouzská metropole má velmi vážný problém. Paříž se potýká s epidemií hlodavců a těch neubývá, ačkoliv jim loni úřady vyhlásily válku. Podlé médií potkani dokonce skáčou lidem po krcích!

Opravdu hrůzný výjev zachytil na video jeden z Pařížanů poblíž katedrály Notre-Dame u řeky Seiny. V popelnici našel tlupu potkanů čítající desítky kusů, kteří přes sebe lezli a snažili se z pasti utéct. Na záběrech je i dobře vidět, kterak se hlodavci snaží vyskočit k okraji popelnice, přičemž bez problému překonávají i desítky centimetrů.

Francouzská média píší, že hlodavci dokonce útočí na lidi a skáčou jim po krku. „Za poslední rok došlo k značnému rozmnožení potkanů ve všech oblastech kolem Seiny. Kolega mi popisoval, jak mu jeden potkan skočil po krku a další po ruce,“ prozradil francouzský úředník listu Le Parisien.

Paříž přitom loni v září vyhlásila hlodavcům válku a uvolnila v přepočtu 40 milionů korun na jejich vyhubení. Některé části francouzské metropole byly kvůli tomu dočasně uzavřeny. Mezi obyvateli se podle agentury AFP traduje, že na jednoho Pařížana jsou dva potkani. Metropole má přitom 2,2 milionu obyvatel.

Objevily se také zprávy, že epidemie začaly zneužívat kriminální gangy. Zloději používají mrtvol potkanů, aby rozptýlili turisty a mezitím je okradli.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

agfor ( 23. ledna 2018 14:08 )

To jsou stejně jenom převlečení islámisti, které je nutné hubit na potkání a ne si je zvát do země.

kadlicek ( 23. ledna 2018 12:03 )

Tak už nejen migranti, ale i potkánci... Ale když jsem při několika návštěv Paříže viděl, zejména k večeru a večer ty jejich ulice zaneřáděné horou odpadků, které po ránu uklízeli tím způsobem, že zvedli mříže kanálů a většinu toho spláchli do kanalizace, tak se vůbec nedivím.

majojo ( 23. ledna 2018 10:48 )

To mě taky napadlo. Nečistotní a neintegrovatelní islamisté dělají bordel, kde jen můžou, a pak to vypadá takhle. Že ti potkani neskáčou po krku jim? Asi stejná ráce.

Kominik ( 23. ledna 2018 10:04 )

Paříž se potýká s epidemií hlodavců a těch neubývá Jjjo hlavně v tom čistém kontejneru, to zas je c_povina

Zobrazit celou diskusi