Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Přijde Santa s bednou dynamitu: Teroristé z ISIS vyhrožují útokem v New Yorku!

Autor: lm - 
28. listopadu 2017
21:55

Islámský stát (ISIS) sice na domácí frontě zaznamenává jednu porážku za druhou, teroristům to ale zjevně nebrání v tom, aby nadále vyhrožovali. Na posledních zveřejněných snímcích ISIS hrozí útoky o vánočních svátcích ve světových metropolích. Teroristé hrozí už i New Yorku!

Teroristická organizace Islámský stát zveřejnila propagandistické snímky, kterými hrozí útoky ve světových metropolích. Na jednom z nich stojí muž v obleku Santa Clause s bednou dynamitu na rušné newyorské křižovatce Times Square a u snímku je připsáno: „Potkáme se na Vánoce v New Yorku... brzy“. Další snímek pak zobrazuje klečícího Santu Clause s teroristou v Londýně a připomíná hrůzné výjevy z poprav organizovaných ISIS.

Teroristé si snímky posílají přes šifrované konverzace a slibují útoky i v dalších světových metropolích. K těm má dojít o Vánocích, které označují za „křižácké svátky“.

Propagandistické snímky jsou smutnou připomínkou loňského útoku v Berlíně. Anis Amri za volantem plně naloženého kamionu tu 19. prosince najel do davu lidí na berlínském náměstí Breitscheidplatz, kde se v té době konaly tradiční adventní trhy. Zahynulo 12 osob, mezi nimi i jedna Češka. K útoku se druhý den přihlásil Islámský stát. Amri byl čtyři dny nato vypátrán v Itálii a zastřelen.

 

 

steelheart ( 28. listopadu 2017 22:29 )

kouřová clona!

Zobrazit celou diskusi