Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Sexútoků uprchlíků v Německu přibývá. Každý den útočí desetkrát

Autor: nka - 
15. června 2017
21:49

V Německu strmě vzrůstá počet sexuálně motivovaných trestných činů, které spáchali uprchlíci. Za poslední rok se jejich počet zdvojnásobil, migranti v průměru stojí za téměř deseti napadeními denně.

Podle nové zprávy německé vlády se přistěhovalci loni dopustili 3404 sexuálně motivovaných trestných činů, mezi něž jsou počítány nejen znásilnění, ale i méně závažné skutky. V roce 2015 to přitom bylo 1683 činů, o tři roky předtím 645 případů.

Nejčastěji se podle britského webu Daily Mail na zločinech podíleli Syřané, Afghánci, Iráčané, Pákistánci, Íránci, Alžířané a Maročané.

Video: Ženu v mnichovské veřejné dopravě obtěžovali přistěhovalci. Když se jí spolucestující zastal, napadli ho.

Video  Přistěhovalci obtěžovali v metru ženu. Když se jí starý pán zastal, zaútočili.  - youtube.com
Video se připravuje ...

Nezávislý expertní panel Gatestone Institute, který bývá kritizován ze zaujatých a protimuslimských článků, napsal, že problém zhoršuje shovívavost německého právního systému. Ten podle něj viníky sexuálně motivovaných trestných činů trestá mírně. Dopouští se navíc řady systémových selhání, jako propouštění uprchlíků po výslechu na svobodu, nedostatečné ochrany hranic a neschopnosti pachatele deportovat.

Kromě sexuálních napadení vzrostl i celkový počet všech trestných činů, pro něž policie hledala přistěhovalce. V roce 2016 vyšetřovatelé pátrali po 174 tisících podezřelých imigrantech, zatímco o rok předtím to byla polovina.

Od roku 2015, kdy německá kancléřka Angela Merkelová vyhlásila otevřené dveře pro uprchlíky, přišlo do země přes milion migrantů. K nejhorším sexuálním útokům spáchaným přistěhovalci došlo o silvestrovské noci roku 2015, kdy v centru Kolína nad Rýnem a dalších německých městech stovky mužů ve skupinách napadaly ženy. Později se ukázalo, že většina útočníků přišla do Německa v uprchlické vlně po otevření hranic.

vicky222 ( 16. června 2017 08:48 )

V Německu je to děs. Prodavači černoši, Indové. Chleba Vám prodá Turek v šátku, němčinu neslyšíte. Roděj o stošest- kvůli dávkám. Ty německý ovce na ně jenom makaj a dívaj se na to. Čili lidi, pokud to tady nechcete mít taky, tak volte strany, které jsou proti migraci!! Okamuru a další.

pepen ( 16. června 2017 07:03 )

Zavřít do výběhu a přivázat nahou Merkelovou-ať si to do sytosti užije co nadrobil!!!potom je zastřeli!!!

fotrpjotr ( 16. června 2017 04:46 )

Co by za to naše miss a modelky daly.

sovca ( 16. června 2017 04:33 )

A co na to manželka pana Stropnického Žilková? Řekla přeci,že si máme zvykat. Už se jistě těší,až sem Ti chudáci uprchlíci přijdou a ona si užije? Její kámoš a kandidát na prezidenta Horáček jich sem určitě pustí hodně. Je to hnus co se děje a nikdo to neřeší. Co se nepovedlo Ádovi,to se povedlo frau Merkel,jenže tentokrát se v tom povezou všichni bez rozdílu.

hanka666 ( 15. června 2017 22:46 )

Ty makrelo jedna z k u r v e ná, cos to udělala s Evropou???? Nachcat na hrob

Zobrazit celou diskusi