Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Klauni děsí Ameriku, lidé je chtějí střílet. Nedělejte to, varuje policie

Autor: Alexandr Božilov - 
5. října 2016
20:10

Střílet na klauny je trestné, nedělejte to! Takové varování zveřejnila na Facebooku a dalších sociálních sítích policie v americkém Utahu. Policisté tak reagovali na záplavu dotazů místních občanů, které zajímalo, jestli mohou beztrestně střílet na někoho, kdo je převlečený za klauna.

Policie z městečka Orem přišla s touto iniciativou poté, co její příslušníci museli během jediného dne odpovědět na desítky dotazů týkajících se zpacifikování klaunů.

„Můžu střílet nebo jinak zasahovat proti někomu, kdo je převlečený za klauna?“ ptali se lidé strážců pořádku. Policie ve svém vyjádření zdůraznila, že na takovouto otázku se nedá jednoduše odpovědět ano či ne, protože záleží na okolnostech. „Pokud je klaun neozbrojený a nikoho neohrožuje, nevšímejte si ho,“ doporučila policie.

Klauni poslední dobou způsobují v Americe pořádné problémy. Několik amerických států dokonce varovalo před strašidelnými klauny, kteří lákají děti do lesů. V září zadržela policie v Kentucky 20letého muže číhajícího v lese, který měl na sobě převlek děsivého klauna. Ve Virginii zase zatkli teprve 13letou dívku, která na sociální síti kontaktovala klauna se žádostí, aby zabil její učitelku. V Georgii řešili policisté případ jiné velice mladé dívky, která z obav před klauny přišla na vyučování s nožem.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

mim33 ( 5. října 2016 22:11 )

Havlův ráj.

Lucio1 ( 5. října 2016 20:46 )

Je to tam samý magor., nikdo mě tam neuvidí..

Zobrazit celou diskusi