Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Staří manželé plakali samotou: Policisté jim uvařili špagety

Autor: ČTK - 
10. srpna 2016
08:28

Tento příběh vás dojme k slzám! Policie v jedné římské čtvrti byla přivolána do bytu starých manželů, z něhož se ozýval hysterický křik a pláč. Po příjezdu na místo ale zjistili, že senioři trpí osaměním. Co udělali muži zákona dál, vás zahřeje u srdce...

Policie v jedné římské čtvrti byla přivolána do bytu, z něhož se ozýval křik. Na místě našli manžele Michela (94) a jeho partnerku Jole (89), kteří neskutečně trpěli samotou. Manželé prý téměř nemají návštěvy a velmi je rozrušila reportáž v televizi. Senioři nedokázali pochopit, proč se na světě děje tolik zla, a byli z toho smutní.

Nouzovou linku vytočil jeden ze sousedů. Hlídka posléze zjistila, že v domácnosti čtyřiadevadesátiletého muže a jeho o pět let mladší manželky se žádný zločin nestal. „Byly tam jen dvě duše potřebující útěchu,“ uvádí se ve zprávě. Aby hlídka dvojici uklidnila, uvařila oběma těstoviny. Uvedla to v úterý agentura AP s odvoláním na policejní zprávu.

Čtyři muži zákona poté stařičkému páru, který je spolu už 70 let, uvařili těstoviny „co dům dal“. „Použili suroviny, které našli – špagety, máslo, sýr a další vzácnou ingredienci: lidskost.“ Dvojice pojedla s chutí, uzavírá zpráva.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

djaba ( 10. srpna 2016 23:40 )

A naše babizna , nežere rajskou , svíčkovou ,cokoliv na smetaně , karbanátek a sekaná je tvrdá , ruské vejce není ruské , těstoviny jsou ošklivé ,a řízek se salátem je ......

ellenic ( 10. srpna 2016 18:25 )

spania a sores Správný pohled na seniory . V domovech pro seniory je postaráno aby nestrádali, mají možnost kultury, zábavy, rehabilitace, výletů. Mohou docházet na ergoterapii a popovídat si se svými vrstevníky. Když je hezké počasí lákají procházky v parku domova a pod pergolou .

sores ( 10. srpna 2016 12:15 )

Vůbec se těm staříkům nedivím! Svět je rok od roku horší a nebezpečnější, denně je v televizi kdo koho,zabil,znásilnil,co ukradl a jaké špinavosti korupční dělají ti,co by měli jít příkladem. Teď do toho ještě muslimáci prostě každodenní katastrofa!!! Staříci se měli sebrat jít dožít do slušného domova důchodců kde budou ve společnosti lidí a pečovatelů.Stáří je prostě h.nus všech h.nusů!!! Nemoce, samota, beznaděj.Příroda to měla jinak zařídit.

spania ( 10. srpna 2016 11:53 )

Tak už vidím,jak tohle policisté dělají u nás!Ještě by to brali jako zbytečný výjezd a manželům by dali pokutu za rušení nočního kliduI když myslím si,že takoví staří osaměle žijící lidé by měli žít někde v domově či penzionu pro seniory,kde je o ně po všech stránkách postaráno a mohou si popovídat s lidmi svého věku.

strychnin ( 10. srpna 2016 11:51 )

 Má řeč Tome. Naše policie, komplet!, má co dohánět.

Zobrazit celou diskusi