Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Festival smrti v USA: Dva mrtví a 57 hospitalizovaných, zkolabovali po drogách

Autor: lm - 
2. června 2016
23:11

Na hudební festival Sunset Music Festival do americké Tampy se sjelo na 50 tisíc lidí. Pro téměř šest desítek návštěvníků se ale zábava změnila v noční můru. Vymstilo se jim požití drog ve vysokých teplotách.

Hudební festival Sunset Music Festival v Tampě se proměnil v noční můru. Skoro 60 návštěvníků se tu předávkovalo drogami. Zřejmě neodhadli své možnosti v panujících vysokých teplotách. Záchranáři zasahující na festivalu byli nastalou situací zděšení.

Dva lidé v nemocnici zemřeli a dalších 57 jich bylo hospitalizováno. Mezi oběťmi jsou 27letá Katie Bermudez a 22letý Alex Haynes, na kterého doma čekala partnerka se synem. Ani jeden nejspíš nepatřil k uživatelům drog a zřejmě se chtěli na festivalu jen dobře pobavit.

Policisté si nejsou jisti, po jaké droze účastníci zkolabovali, ale s největší pravděpodobností šlo o extázi. Požití této drogy způsobuje přehřátí organismu a ve velkých vedrech může být fatální. Na festivalu bylo zatčeno více než 30 lidí, 25 bylo obviněno z trestného činu a osm z přestupku.

1pepan ( 3. června 2016 07:53 )

I nemocných na HIV je v Rusku nejvíc, v tom je Amíci s Afrikou nikdy nedoženou, Zbožní Amíci jsou čistí jak lilie.

kopulator ( 3. června 2016 00:19 )

A pritom nejvic zavislaku na tvrdych drogach je v Rusku . Tohle si Amici proste neohlidali

Zobrazit celou diskusi