Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Chtěla mít rty jako Angelina Jolie: Už 10 let nemůže zavřít ústa

Autor: mka - 
18. května 2016
19:22

Už deset let trpí! Mladá Američanka toužila mít plnější rty, a tak si do nich nechala napíchat injekce pro jejich zvětšení. Proceduru jí zaplatila matka jako dárek k Vánocům. Místo atraktivnějšího vzhledu se ale dočkala jen hrůzy, rty se jí totiž vyplnily jen na dvou místech a ona tak nemůže ústa zavřít.

Keara (30) se v době vysokoškolských studií „trochu spravila“, jak sama popsala. Když se s ní rozešel její tehdejší přítel, neměla zrovna vysoké sebevědomí a zmínila se matce, že na rande by se jí chodilo snáz, kdyby měla rty jako Angelina Jolie. A její matka, světe div se, prohlásila: „Ale to jde snadno zařídit!“ a dceři věnovala plastickou operaci k Vánocům.

Místo vyššího sebevědomí a svůdných rtů se ale žena dočkala jenom zklamání. Ihned po zákroku bylo jasné, že se něco nepovedlo, protože rty se jí zvětšily jenom na dvou místech, zbytek zůstal jako před zákrokem. Kvůli tomu tak nemohla dokonce ani zavřít pusu, protože „nafouklá“ část neseděla ke zbytku jejích úst.

Proto se nakonec po dlouhých deseti letech utrpení rozhodla vyhledat znovu odbornou pomoc. Tentokrát ale kvůli tomu, aby výsledek nepovedeného zákroku lékaři co nejvíce zjemnili. A povedlo se, Keara se sice nedočkala úst, jakými Angelina líbá Brada, ale má opět normálně vypadající rty.

Celá záležitost pro ni nebyla určitě nic příjemného, ale skutečnost, že i se znetvořenými ústy si dokázala najít manžela, ukazuje, že vzhled není to jediné, na čem v životě záleží. Aspoň si může být jistá, že ji manžel nechtěl pouze kvůli vzhledu!

 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

naidka ( 18. května 2016 20:33 )

Tahle určitě pije brčkem.

Zobrazit celou diskusi