Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

ISIS popravil špionku: Dala zabít 7 džihádistů, včetně manžela!

Autor: lm - 
11. května 2016
11:53

Islámský stát popravil ruskou špionku, která mezi teroristy žila v přestrojení po čtyři roky! Díky její práci se Rusům podařilo vypátrat a zabít nejméně sedm džihádistů. Za jednoho z mrtvých islamistů byla dokonce vdaná.

Elvíra Karaeva byla mezi džihádisty nasazena před čtyřmi lety. Ruská špionka infiltrovala odnož ISIS na Kavkazu. Díky jejímu zpravodajství se podařilo identifikovat teroristy, jejich úkryty a vojenské základny. Informace vedly k eliminaci nejméně sedmi džihádistů, jeden z nich byl její manžel.

Informaci o její činnosti zveřejnil ruskojazyčný web islamistů. „Odpadlice Elvíra dávala informace ruským tajným službám o našich bratrech a sestrách vedoucích džihád na Kavkaze. Bezostyšně se nám vetřela do přízně a zneužila naši důvěru a posléze odhalila jejich umístění a kontakty, čímž je učinila snadnou kořistí pro stoupence taghutu (jinověrce),“ cituje web americký portál FoxNews. 

Islamisté špionku prý odhalili poté, co se jim do rukou dostala audionahrávka, na které se přiznává ke spolupráci s ruskou tajnou službou. Podle ISIS Elvíra nejméně jednoho džihádistu otrávila jedem.

quonex ( 14. května 2016 04:48 )

Vypada to, ze muti Merkelova je tak dzihadista, jestlize je vsechny sem zve a jeste je chteji prerozdelovat.

rbwtrnava ( 11. května 2016 13:09 )

 ono je velmi zle, ze islam zasiahol aj tieto ruske krajiny. Nestaci len, ze ti ludia moc rozumu nepobrali a islam je ako stvoreny pre takych ludi.. a bordel je na svete.. no a samozrejme tymto clankom Blesku neverte, vo vseobecnosti Blesku neverte a je divne, ze Blesk tolko pise na tuto temu

co-teda ( 11. května 2016 12:58 )

To byla nevlastní sestřenice Meresjeva.

rense ( 11. května 2016 12:49 )

kurzové sázení, velmi spolehlivé informace :.-.ů- http://dampres.blogspot.cz/

dumik ( 11. května 2016 12:47 )

mně to tedy přijde jako pitomost, protože si nedovedu představit agenta/tku v týlu přítele,. jak si natočí přiznání....

Zobrazit celou diskusi