Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zvrácený pedofil: Znásilňoval nezletilou dívku a také dceru, kterou s ní počal

Zvrácený pedofil: Znásilňoval nezletilou dívku a také dceru, kterou s ní počal. (Ilustrační foto)
 (Autor: Profimedia.cz)
Autor: haj - 
10. dubna 2016
09:13

Sexuálně zneužíval nezletilou dívku a počal s ní dítě. Když pak jeho dcerce bylo osm let, začal znásilňovat i ji. Takové otřesné zločiny má na svědomí britský pedofil Gordon Dean (79), kterého soud poslal do vězení na deset let.

Podle deníku Daily Mirror začal zvrhlý muž s terorem, když bylo jeho první oběti teprve třináct let. Dlouhých sedm let teenagerku prznil a vyhrožoval jí, že pokud ho nahlásí, stane se něco zlého.

Dívka také po jednom z četných znásilnění otěhotněla a posléze porodila dceru. Pedofil se zvrácenými choutkami pak nevynechal ani ji, s jejím obtěžováním navíc začal, když bylo dítěti pouhých osm let. Sexuální teror pro ni trval čtyři roky.

„Kvůli němu jsem nikdy neměla normální život. A mám dojem, že jsem byla oloupena o dětství,“ vypověděla u soudu mladší ze znásilňovaných dívek s tím, že stále trpí depresemi a často pomýšlí na sebevraždu.

Nyní si ale mohou obě starcovy oběti alespoň trochu oddechnout, jelikož násilníka dopadla policie. Dean dlouhou dobu své nechutné činy zapíral, ovšem když na něj obžaloba vytáhla testy DNA, neměl je jak zpochybnit.

Verdikt liverpoolského soudu mu nakonec stanovil trest nejméně 10 let. Poté bude mít možnost žádat podmíněné propuštění, ovšem vzhledem k vysokému věku násilníka je možné, že se toho nedožije.

 

Ruudazvostravy ( 10. dubna 2016 22:36 )

 Holt dětkovy se f pitly vařyla mr*tka tak dlouho,aš ho f agónyjy vrazyl do kchundy a na starí kolena se stal svím vlastním dědečkem.Svjet to nevyděl,pes to nežral.

mirkazam ( 10. dubna 2016 09:49 )

To by chtělo žádné cavyky s dědkem....sekerku, špalek,a fik a místo dědka mají babku a šup do krimu....

Zobrazit celou diskusi