Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Uprchlíci v táboře zlynčovali pedofila: Zneužil sedmiletou holčičku, tvrdili

Autor: lm - 
18. března 2016
11:29

Znásilňovači dětí nejsou oblíbení ani na Blízkém východě. Migranti v táboře Idomeni na řecko-makedonských hranicích vzali spravedlnost do vlastních rukou, když zjistili, že jeden z nich měl sexuálně zneužít teprve sedmiletou holčičku.

V uprchlickém táboře Idomeni to vře! Migranti tu vzali spravedlnost do vlastních rukou, když zjistili, že jeden z nich údajně sexuálně zneužil teprve sedmiletou holčičku.

Skupinka uprchlíků postaršího migranta vlekla skrz tábor na policejní stanici a ostatní ho během cesty lynčovali. Fotograf, který snímky zachytil, britskému serveru MailOnline popsal, jak horda migrantů do podezřelého násilníka kopala a jeden se ho pokoušel zbít páskem. Migrant měl „štěstí“, že policisté nebyli daleko, jinak by podle fotografa „měl velký problém“.

V provizorním táboře v Idomeni je velmi špatná situace. V nevyhovujících podmínkách tu zůstává přes 10 000 uprchlíků, z nichž většina odmítá odejít do táborů v řeckém vnitrozemí. Jejich cílem je dostat se dále do Evropy, což ale není kvůli uzavření hranic na Balkáně možné.

Video  Byli jsme týden mezi uprchlíky: Idomeni, tábor naděje a zoufalství.  - Václav Lang, David Vaníček
Video se připravuje ...

mirkazam ( 3. září 2016 19:03 )

marlen52....Ale to jsou jasně od pohledu samí inženýři,lékaři a vědci...a ti se přece umějí chovat...

marlen52 ( 3. září 2016 17:17 )

u nich je to asi normální a oni nepochopí že to tady nesmí.já bych okamžitě celou skupinu vyvezla někam na pustý ostrov ať si tam chytnou ovce prasata to jsou nic jiného

sairait ( 1. dubna 2016 23:32 )

Teď když od nás utekli všichni iráčtí migranti, tak jsou jako téma pro nás nezajímaví, vypadá to tak, že iráčané raději budou snášet bombardování než život v česku.

sores ( 20. března 2016 08:59 )

Kéž by toho dobytka zabili! Je to nemyslící bestie v lidské podobě když vleze na malé dítě a zprzní mu život. Bože čím to ti chlapi jsou postižený že lezou na děti,brrr. Proč se jich společnost nezbavuje elektrickým křeslem, jiní už nebudou je to v nich,nebo alespoň vykastrovat!!

latabitha ( 19. března 2016 20:47 )

To je jedno, kdo povolil diskuzi. My bychom si to stejně vydiskutovali pod jiným článkem...víte . To je bezmoc, co? Zvykejte si !!! Klid a pořádek této zemi .

Zobrazit celou diskusi