Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Záhada zakrvácené Andrey ve Slovenském ráji: Nikdo neví, co se jí stalo

Nikdo stále neví, co se Andree stalo. Její stav je po zranění vážný.
Nikdo stále neví, co se Andree stalo. Její stav je po zranění vážný.  (Autor: TV Markíza)
Autor: shp - 
11. března 2016
08:06

Když si šel Petr (25) zaběhat do Slovenského ráje, netušil, jaké drama zažije. Ve tmě totiž narazil na silně zakrvácenou dívku, která mu nedokázala říct, co se jí stalo. Z hlavy jí tekla krev. Mladík neváhal ani chvilku a okamžitě se rozběhl pro pomoc.

Ve světle reflektorů jsme spatřili potácející se postavu, která měla silně zakrvácenou hlavu. Když viděla ty reflektory, tak spadla z cesty. My jsme v podstatě ještě za jízdy vyskakovali z land roveru, aby si nezpůsobila další zranění,“ řekl TV Markíza jeden ze záchranářů, kteří zraněnou Andreu (19) našli.

Pacientka měla velmi vážná poranění hlavy, dolní končetiny. Podchlazenou jsme ji převezli do popradské nemocnice,“ dodala její mluvčí. Dívka utržila vážná zranění a má zlomeniny kostí ve tváři, zlomenou nohu, ale nejvážnější je jednoznačně pohmoždění mozku. Lékaři ji udržují v umělém spánku a snaží se udělat vše, co je v jejich silách pro záchranu mladé dívky.

Co se jí stalo, je dosud záhadou. Nejdřív to vypadalo, že Andrea spadla ze srázu. Podle horských záchranářů to však mohlo být úplně jinak. Ze skály jí totiž mohly spadnout na hlavu kameny, které ji poranily. Záchranáři následně zjistili, že Andrea doma řekla, že se jde projít, ale ve Slovenském ráji se ztratila. Nebýt Petra, nemusela být už naživu.

Video  Reportáž TV Markíza o zraněné Andree  - TV Markíza
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi