Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Trojnásobná matka sjela chlapce (15), aby nespal a měl s ní sex. Pak si dala trojku s dalšími zajíčky

Caroline Lea sjela patnáctiletého chlapce, aby s ním mohla mít sex, když byl unavený.
Caroline Lea sjela patnáctiletého chlapce, aby s ním mohla mít sex, když byl unavený.  (Autor: profimedia.cz)
Autor: shp - 
7. ledna 2016
22:31

Tato trojnásobná matka z anglického Blackpoolu není obyčejná žena v domácnosti, je to dravá sexuální predátorka, která bere ohled jen na své zvrácené touhy! Podle obžaloby podala amfetaminy teprve patnáctiletému chlapci, aby s ním mohla mít sex a on nespal únavou. A to není vše, dalšího, stejně starého chlapce přemluvila Caroline Lea (36) k trojce s jeho kamarádem.

Měla by se starat o své děti, ale namísto toho svádí jiné do svého pelechu. Taková je Caroline Lea podle obžaloby, která ji viní ze sedmi trestných činů včetně sexu s nezletilým, šíření toxikomanie a ohrožování mládeže. Ve Velké Británii je sex legální od 16 let, ale partner nesmí být starší 18 let.

S patnáctiletým chlapcem měla pravidelně souložit po dobu sedmi měsíců. Když byl unavený, podala mu amfetaminy, aby zůstal vzhůru a mohl souložit dál. Nakonec si ale klučina moudře uvědomil, že potřebuje přítelkyni svého věku a s ženou se rozešel.

Jenže Lea měla vždy slabost pro zajíčky, a tak dalšího patnáctiletého svedla do trojky s jeho kamarádem. Dalšího nezletilého, co se obvinění týče již čtvrtého chlapce, měla pak osahávat na intimních místech. Žena všechna obvinění popírá. Její pověst však mluví za vše.

marianskelazne ( 1. října 2017 22:22 )

Hnusna od pohledu, takovymto zakazat mit deti...odporne

Dannero ( 22. července 2017 20:35 )

myslím si že chlapcům to zase až tak nevadilo

Ruudazvostravy ( 7. ledna 2016 22:44 )

No a ,co ,co?Na starej py*či,veru dobre sa cvyčý a mladá mr*tka musý s pitle ven,jinak bi se zdrcla.

Zobrazit celou diskusi