Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Fekální fantom skončil ve vazbě: Protekční synek generála se možná vyhne vězení

Autor: shp - 
27. listopadu 2015
12:01

Fekální fantom, který byl postrachem žen v Bratislavě, už po žádné další své výkaly nehodí. Soud ho totiž poslala za mříže, byť zatím jenom do vazební věznice. Je totiž možné, že Martin Macek (24), syn armádního generála Petera Macka (51), se trestu ve vězení nakonec vyhne.

Obyvatelky Bratislavy děsil několik dlouhých měsíců. Vždy se k nim zezadu přikradl a roztíral po nich své fekálie. Muž trpící pravděpodobně mysofilií, úchylkou, při níž se ukojí jen s nesmírně zašpiněným jedincem, však už nikomu neublíží.

Soud poslal Martina do vazby, a to z jednoho jediného důvodu. „Existuje podezření, že by pokračoval v trestné činnosti, informovala TV Markíza o rozhodnutí Bratislavského krajského soudu.

Policie syna generála dopadla na základě informací od občana. Martin proti vazbě stížnost nepodal. Nejspíš si je totiž sám moc dobře vědom, že se může vězení vyhnout.

V případě, že by se ukázalo, že pachatel své činy konal v době, kdy měl psychickou poruchu, při níž nedokázal posoudit následky svého činu, tak to může skončit pouze ochranným léčením,“ řekl právník Peter Chrašč.

Podle informací serveru Pluska.sk se Martin už v minulosti hodně zajímal o ženy, fekálie v tom ale roli nehrály. „Na střední byl členem komunity, která se v zjednodušeném slova smyslu zabývala balením holek. Nešlo o sex, zvedal si tím sebevědomí,“ řekl webu jeho někdejší spolužák.

Video  Reportáž TV Markíza o tom, že fekální fantom z Bratislavy putuje do vazby.  - TV Markíza
Video se připravuje ...

djaba ( 28. listopadu 2015 20:55 )

Můj kamarád je nekrofilní zoofil .Má rád studeného Kozla .

ellenic ( 27. listopadu 2015 15:38 )

Táta vypadá na slušného a inteligentního člověka . Kluk je magor, který dělá rodině jen ostudu. Rodičů mi je líto. Možná to kluk uhraje na psychickou poruchu. Je zajímavé, že když chlastá, tak psychickou poruchu nemá. Když ho chytli, tak prý byl špinavý od fekálií a nalitý .

y1xcvbnm ( 27. listopadu 2015 15:03 )

 To má asi taťka radost ze synka, on armádní generál a syn roztírá hov na po lidech. Bože co je to dnes za svět !!!!

andorea ( 27. listopadu 2015 14:27 )

To musí být pro rodiče fakt radost. Nejen se tohle dozvědět o synovi, ale ještě to mít rozmázlé v médiích. Tam nějaká psychiatrická diagnóza natuty bude. Tohle normální člověk neudělá.

Jarabak ( 27. listopadu 2015 14:07 )

Pomazat hovnama, zbičovat a zavřít do ústavu.

Zobrazit celou diskusi