Ve světě komiksu byste těžko našli známějšího autora než Franka Millera (Temný rytíř, 300, Sin City). Jeho práce a kresba je natolik významná, že si jí všimla už i hollywoodská elita a Miller se tak stal spolurežisérem komiksové adaptace Sin City, natočil snímek Spirit a brzy stal se uznávaným filmařem.

Posmívala se jí za původ

Jenže ne všichni jsou z něj nadšeni. Joanna Gallardo-Mills (41), která pro Millera pracovala v roce 2008 jako výkonná ředitelka, ho žaluje i s přítelkyní Kimberly Cox za psychický teror. Herečka nejdříve Gallardo-Mills nadávala a pak se jí začala posmívat za její filipínský původ. „Nerozumím tvému směšnému přízvuku, mluv k**va anglicky,“ řvala na ní.

Házela po ní telefonem, židlí i vložkou

Tím ale psychické týrání neskončilo. Cox nechávala na stole své podřízené prádlo a dokonce jí po něm roztírala fekálie. Později po ní házela telefonem, židlí a dokonce použitou menstruační vložkou. Aby Miller uvolnil napětí mezi jeho přítelkyní a zaměstnankyní, dovolil jí v roce 2010 raději pracovat z domova. Teď se všichni opět setkají u soudu...

Fotogalerie
3 fotografie