Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Video teroristy, který se odpálil u stadionu: Tleská a tančí v uprchlickém táboře

Autor: ljš - 
17. listopadu 2015
19:30

Rozesmátá tvář užívající si pospolitost v srbském uprchlickém táboře. To je podle britských médií terorista Ahmad Almohammad, který se do Evropy dostal na syrský pas a pak se odpálil před pařížským stadionem Stade de France.  

Na internetu se objevilo šokující video, na němž uprostřed uprchlického tábora Rastplatz tančí stařenka v šátku. V pozadí ji tleskáním a tancem povzbuzují další uprchlíci, z nichž jeden je údajně právě Almohammad.

Ten se do Srbska dostal z Řecka, na jehož ostrov Leros připlul na člunu 3. října. Cestoval údajně s dalším mužem jménem Mohammed Almohammad. Srbské úřady potvrdily, že na jejich území se přes Makedonii dostal 7. října. Odtud se vydal na cestu Evropou, aby svůj život ukončil při sebevražedném teroristickém útoku před stadionem State de France.

Video, o kterém Balkánci tvrdí, že ukazuje právě Almohammada, se na YouTube objevilo 20. října. Srbský ministr vnitra už potvrdil, že pas na jméno Almohammad, který se našel u těla sebevražedného atentátníka, prošel přes kontroly na makedonsko-srbské hranici. Datum, kdy k tomu došlo, ale neuvedl. „V té době Interpol žádný zatykač na tuto osobu nevydal. Bylo už zjištěno, že tato data odpovídají osobě, která byla 3. října identifikována v Řecku,“ řekl jen.

 

 



dfghjk ( 18. listopadu 2015 08:51 )

No toto trvalo !!!!!!!!!!!!!!!! Konečně se pos era blesk odvážil k diskusi o uprchlíkách. Stopro proto, že odmítavý postoj už začíná převládat. Dokud se žvanilo jen o toleranci, to se blesk bál, protože věděl, že diskuse by byla odmítavých příspěvků plná. Ach jo blesku, házet špínu na lidi, to by ti šlo, ale postavit veřejné mínění proti zcestnému názoru nomenklatury, to jsi pos raný až za ušima. Zbabělče jeden!!!

pol510 ( 18. listopadu 2015 02:11 )

 uprchlíci = teroristi!!

lug70 ( 17. listopadu 2015 22:18 )

Tak nevěřícímu šéfovi prostě ufiknou hlavu. Už se to přece jednou stalo, někdy v polovině roku a zase ve Francii.

deep.peeling ( 17. listopadu 2015 20:31 )

Sobotka a Daniel Landa mají pravdu

brunos ( 17. listopadu 2015 20:25 )

A to zrovna teď vypráví Hurvínek Sobotka ve zprávách jak jsou Ti chudáci uprchlíci na stejné lodi s námi. Tento lokaj Bruselu by skutečně potřeboval na stejnou loď s tou svoločí a poslat je okdud přitahli!

Zobrazit celou diskusi