Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Od muže utekla manželka kvůli 20centimetrovému penisu! Je to ohyzdné tetování

Autor: kat, shp - 
17. srpna 2015
12:15

Světe div se, má dvaceticentimetrový penis, ale jeho manželka právě kvůli němu od něj utekla. Brit Stuart Valentino (34) si totiž nechal vytetovat ohyzdné tetování zobrazující mužské přirození na stehno. Světe, div se – opilcova manželka Samantha (35) neměla pro vtípek pochopení.

Toho rána se probudila s křikem. Od té doby jsme se jen hádali. Odstranění tetování by spolykalo peníze na rodinnou dovolenou,“ vzpomíná táta tříleté dcerky, který svého rozhodnutí začal litovat, jakmile z něj po osudné noci vyprchal chlast.

K moři bych s rodinou ani jet nemohl. V plavkách bych s tím tetováním vypadal opravdu směšně. Nedivím se, že to mé ženě vadí – zpětně vidím, že je to ta největší blbost, co jsem v životě udělal,“ kaje se Stuart, jemuž žena po sedmi měsících hádek sbalila kufry. Po zveřejnění smutného příběhu se na Stuarta přece jen usmálo štěstí.

Svou pomoc zdarma nabídl specialista na odstraňování tetování Anthony Osborne: „Je to to nejhorší tetování, jaké jsem kdy viděl. Vždy, když potkám někoho s tak strašným tetováním, pomyslím si – kéž bych mu ho mohl odstranit,“ vysvětlil svou velkorysost muž, který v minulosti odstraňoval nevhodné nápisy i z vagin či zadnic...

ruudazvostravy ( 17. srpna 2015 15:13 )

 Nojo no,von nejní čů*rák jako čů*rák,ale vo takovím bimbu se může Čechiním zatím jen zdát.Možná,že se ten sen stane brzo reálem,aš se dostavjej f plným počtu přátelé z rovníkoví Afryki,že,mylé dámi?

ivoadler ( 17. srpna 2015 13:36 )

O ču.ráku diskuse povolená je, o migrantech nikoliv. Dobře si v redakci srovnali priority.

Zobrazit celou diskusi