Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Zhrzená žena zapálila nevěrnému příteli penis, trenky mu vzplály jako táborák

Muži zapálené trenky vzplály jako táborák.
Muži zapálené trenky vzplály jako táborák.  (Autor: Youtube.com)
Autor: shp - 
18. srpna 2015
13:53

Tak tenhle chlapík si příště dvakrát rozmyslí, jestli se vydá na zálety. Nevěra se mu totiž tvrdě nevyplatila. Když mu na ni přišla zhrzená přítelkyně, rozhodla se pro pomstu. Žhavou pomstu…

Když záletník usnul, polila mu jeho družka trenky odlakovačem na nehty a poté je zapálila. Díky chemikálii mu rozkrok vzplál jako táborák.

Majitel hořícího mužství se samozřejmě v mžiku probral a plápolajícího pinďulína začal rukama hasit. Bolest to byla veliká, a tak začal ihned naříkat a hladit si popálenou chloubu.

Podvádíš mě s mou kolegyní a myslel sis, že to nezjistím?“ řve na videu partnerka, která neunesla parohy, zatímco si nešťastník stále hladí a utěšuje mužství.

Seber si svoje saky paky a vypadni k**va pryč,“ křičí dál žena. Muž s popáleným pohlavním orgánem si snad bude pamatovat, že nemá být nevěrný. Nebo alespoň, že ne s kolegyní přítelkyně.

Video  Nevěrník doplatil krutě za své zálety.  - Youtube.com
Video se připravuje ...

ruudazvostravy ( 18. srpna 2015 19:56 )

 Ja ja,tak to bohužel chodívá.Jak čů*rák čuchne k jyný díře,tak nejní láska, nejní peníz,holt nejní nic.Hlavně,že mu vostali gule,vono se pak s tou penylní protézou dá zahrát taki slušný divadlo.

sores ( 18. srpna 2015 17:26 )

Tak ten si nezaš.u.ká hodně dlouho pokud vůbec!

Zobrazit celou diskusi