Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Žena měla na veřejnosti sex s mužem v bezvědomí: Byla jsem v náladě, říká

Autor: shp - 
12. září 2015
18:51

Říká se, že když to na vás přijde, tak to na vás přijde. Jenže když na vás přijdou sexuální choutky na veřejnosti, a ještě k tomu za slunného odpoledne, je to špatné. Horší to je ještě v případě, že je jeden z partnerů v bezvědomí. Američanku Kimberly Jackson (36) za takovouhle soulož rovnou zatkli.

Kimberly se vrhla na svého přítele Earla Palmera v americkém Norfolku na parkovišti přímo před nákupním střediskem. Muž byl tak malátný, že neměl sílu se bránit. Když to viděli kolemjdoucí, zavolali na dvojici okamžitě policii.

Když strážci zákona dorazili na místo, nestačili se divit. Muž byl totiž v bezvědomí a žena na něm divoce dováděla. Policisté jí tak okamžitě nasadili želízka a Earla, který měl stažené kalhoty, probrali.

Ženu sice druhý den propustili, čekají ji však soudní tahanice kvůli veřejnému pohoršení. Aby očistila své jméno, rozhodla se v televizi vysvětlit, co ji přivedlo k takto excesivnímu chování. Možná měla ale raději mlčet.

Byla jsem v náladě, a to je v podstatě, co se stalo,“ řekla stanici WTKR s tím, že se svým milým před aktem popíjeli alkohol. „Ale jinak nejsem nijak vysazená na sex na veřejnosti,“ dodala. Svou přítelkyni hájil i Earl.

I když v době příjezdu policie nevnímal, nebyl prý po celou dobu soulože v bezvědomí. „Snažím se očistit její jméno, souhlasil jsem s tím,“ nechal se slyšet muž v tričku Supermana. Byl taky namol opilý, proto během sexu odpadl.

Video  Žena souložila se svým přítelem, který byl v bezvědomí.  - Youtube.com
Video se připravuje ...

renataren ( 13. září 2015 21:40 )

Chce se mi blejt...

tosca28 ( 13. září 2015 01:25 )

To jsou mi chute, white trash a opici.

ruudazvostravy ( 12. září 2015 23:23 )

 Laso,von bil ten ogar f pánu,ale čů*rák mu bunzýroval vo stošest.Tak že se akonrát jednalo vo to,jak z něj f cuku letu vidojyt fšecku mr*tku.

majojo ( 12. září 2015 22:13 )

Nějak tomu nerozumím: Vožralej, v bezvědomí a ztopořenej? To musel bejt basic instinct, ne?

tgbb. ( 12. září 2015 20:00 )

Černý vocas na parkovišti. Kdo by odolal, že?

Zobrazit celou diskusi