Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Drsný spor o dceru: Matka kvůli němu zabila 3 příbuzné a úřednici

Autor: ČTK, haj - 
9. srpna 2015
10:11

Tak zoufale chtěla Jody Herring (40) ze státu Vermont svou devítiletou dcerku do péče, že se kvůli tomu neštítila zabít hned čtyři osoby – sociální pracovnici Laru Sobel, která jí dítě vzala, a další tři své příbuzné.

Laura Sobel byla pracovnice úřadu pro péči o děti a rodinu, která řešila spor opatrovnictví dítěte Jody Herring. Její mrtvé tělo bylo nalezeno v pátek před budovou úřadu. Policie vzápětí obvinila Jody, jež zmíněnou při prohrála.

V sobotu pak policisté objevili těla její tety Julianne Falzarano a dvou sestřenic. Rhondy Reginy Herring. Podle policie byly zřejmě i tyto ženy zastřeleny a podezřelou je opět Jody. Tyto oběti pravděpodobně zabila ještě dřív než sociální pracovnici.

"Myslím, že všichni obyvatelé Vermontu jsou v šoku, zděšení a vystrašení a že cítí žal," prohlásil guvernér státu Peter Shumlin, který prý nepamatuje ve Vermontu podobně tragický případ.

Herring je nyní ve vazbě a čeká na pondělní soudní slyšení. Její dcera zůstává v péči státního úřadu.

 

 

ivopatta ( 17. ledna 2017 19:52 )

V každé společnosti se najde vždy dostatek lidí, kteří nemají žádné morální zábrany a jsou proto schopni se na rodinách s dětmi přiživovat tím, že děti z rodin doslova loupí, asistují u tohoto pirátského aktu, podporují takové akty svými psychologickými posudky a také nelidskými výroky soudců. Platí zde přímá úměra: Čím hůře stát zachází s pracujícími rodiči vychovávajícími děti (nadměrné zdanění ve výši 2 200,- Kč na 1 dítě za 1 měsíc a šikanování k tomu), tím více dává na odiv jak rodinám pomáhá. Přesně tohle provádí paní ministryně M. Marksová za potlesku pana premiéra B. Sobotky.

ivopatta ( 17. ledna 2017 19:32 )

Konstatuji na základě faktů, že sociologie otevřela možnost pirátského loupení dětí z rodin tím, že nezvládla osvětlit úlohu prarodičů a popřela úlohu rodičů při výchově dětí v rodině. Tím že Český stát financuje rozvoj sociologie na vysokých školách ve stávající, rodinu destruující podobě, jen draze vzdělává budoucí pracovníky OSPOD-u, českého Barnevernetu! Více v článku "Dítě a Barnevernet" na adrese: sociologie.netstranky.cz/dite-a-barnevernet.html

jiri.k ( 9. srpna 2015 20:39 )

Ty příbuzný, to nechápu, ale tu sociální pracovnici. co jinýho s ní? I ty hyeny z Norska, jak sebrali ty český kluky? Těm by koule taky slušely

mim33 ( 9. srpna 2015 16:17 )

 Tak se v USA řeší vsechno.

crab ( 9. srpna 2015 12:32 )

 Chapu ji, ztratila vsechnu nadeji. Socialni pracovnici jsou hyeny. A nekteri pribuzni take. Odebrali mi chlapecka, ponevadz si jeho matka uzivatelka tvrdych drog stezovala, ze Timecek dostava na zadek. V dobe kdy mi ho sebrali byl nejlepsi ve tride, hral hokej, delal krasobrusleni, hral tenis, chodili jsme na bazen plavat, jezdili na vylety na kole.Kazdy den delal sport. Ucil se spanelsky. Byl to vesely a sebevedomy chlapec. Po 18 mesicich mi ho vratili plneho vzteku, zavsiveneho a plneho blech, vyhubleho. Zapomel mluvit cesky i spanelsky. Nyni je nejhorsi ve tride, nema o nic zajem, jen se divat na televizi a hrat hry na pocitaci. Rika ze ho nikdo nema rad,jen ja psychicky je zniceny, bez sebevedomy. To cim jsme si oba prosli se neda ani popsat. Utrapy kterymi musel Timecek v cizi rodine projit ani nemohu popsat. A socialni pracovnik vsechno vedel. Ja jen doufam ze se Timecek ze vseho dostane bez nasledku. Udelam vsechno abych mu pomohla uzdravit nasledky toho utrpeni.

Zobrazit celou diskusi