Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Desetiletý popravčí ve službách ISIS: „Mládě kalifátu“ poprvé uřízlo zajatci hlavu!

Autor: lm - 
17. července 2015
14:34

Další dítě, kterému ukradli nevinnost! Zvrácení fanatici z Islámského státu zveřejnili video, na kterém asi desetiletý chlapec brutálně popravuje syrského vojáka. Je to poprvé, kdy dítě ve službách ISIS uřízlo zajatci hlavu.

Syrského vojenského důstojníka islamisté zajali v Palmýře, kterou v květnu dobyli. Na snímku je spoutaný zajatec ležící na břiše. K zajatci poté přichází malý chlapec s nožem a nelítostným pohledem v očích. Dítě chytne hlavu vězně za vlasy a malým nožem mu podřízne hrdlo. Poté hlavu uřízne úplně a stejně jako jeho mentoři jejím zvednutím oslavuje brutální čin.

Celou popravu dozoroval starší islamista, který na závěr videa pohrozil Západu. „Naším cílem není jen Palmýra nebo Damašek nebo Homs, předně chceme dobýt Bajt al-Makdis (Jeruzalém) a Řím,“ říká na snímku.

Islámský stát stále častěji staví zfanatizované děti do role katů. Většinou jim není ani 12 let, když jim dají do ruky pistoli a přinutí je zastřelit zajatce, kteří se jim postavili. Je to ale poprvé, co islamisté nechali dítě provést popravu brutálním setnutím hlavy.

Barondepol ( 22. září 2016 08:41 )

At uz ty svine krysacky někdo postrili nebo at vymazou tu jejich zem ze země!!!!!

alff ( 20. září 2016 09:35 )

Eskom ( 17. února 2016 09:11 )

Blesk je především bulvár. Po celém demokratickém světě existují bulváry, ale u nás je to o něčem jiném. Tam kde by se měly objevovat názory občanů k různým situacím, tak se ozývají hlasy nevychovaných sprosťáků, kteří sami nic nedokázali jen na všechno plivou a používají sprostá slova, snad aby ulevili svým zcestným myšlenkám. Řada z nich odsuzuje chlapce, že se dopouští vraždy, to není vinen ten chlapec, ale práce dospělých fanatiků. Vždyť všichni víme jak se chovali fašisti-nadlidé, jak Pavka Korčagin nechal popravit své rodiče, jak se mnozí slušní lidé mstili po válce, jak sprostí vrazi dodnes neváhají usmrtit člověka pro naprostou maličkost. Lidé proberte se je třeba myslet srdcem, tam kde fungují jen peníze bude teror i v té nejlepší demokracii.

b.r.s.a ( 17. července 2015 18:12 )

Hlavně se mi líbí a to šílím, když slyším: chudáci děti,vy jste necitové , jde přeci o děti ,Zeman je hajzl,když chce bombardovat výcvikový tábory atd....atd..... A tohle jsou pořád děti ??? . jsou převychovatelný ????? Tomu přeci nikdo nemůže věřit a co z toho vyroste , to taky každý ví !!!!!!

kapka6 ( 17. července 2015 16:53 )

kdyby neměl ruce svázané, tak ho dobije jak koně! Vždycky jsem se divil, jak bylo možné, že se Hitler dostal až tak daleko , teď to vidím ničenost OSN atd. Klidně se hraje NHL Evropská liga a za humny se dějí zvěrstva :::

Zobrazit celou diskusi