Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Satanisté už se neskrývají: V centru Oklahomy chtějí skoro 3metrovou sochu ďábla!

Autor: mb - 
11. července 2015
15:13

Celé město je proti a přemýšlí, jak záměru sektářů zabránit, ale satanisté si zřejmě prosadí svou. Koncem měsíce v Detroitu odhalí veřejnosti 2,7 metru vysokou sochu z bronzu, kterou pak chtějí převézt do Oklahomy a umístit přímo v centru města!

„Je to vzdání úcty Satanovi, tato úžasná socha bude kontrastovat s Desaterem, které se v současnosti nachází před radnicí v Oklahomě. Navíc si každý bude moct sednout na klín Satanovi a rozjímat,“ píší satanisté na své stránce. Bronzové monstrum váží tunu a zobrazuje démona Bafometa, kterého údajně uctíval řád templářů.

Lidé se bouří

„Poslední věc, kterou potřebujeme, je, aby ve městě, které je zmítáno násilím, ekonomickými problémy a nezaměstnaností byla vztyčena satanistická socha přímo uprostřed centra,“ řekl baptistický pastor David Bullock. Proti jsou i rodiče, kterým se nelíbí, že součástí sochy mají být i skulptury dvou malých dětí!

Svoboda náboženství?

Satanisté tvrdí, že jsou náboženství jako každé jiné a mají proto stejná práva jako ostatní. Jenže už jednou museli plánované odhalení zrušit právě kvůli protestu občanů a není tak jasné, zda nyní uspějí. Satanismus není jednotný směr a někteří jeho členové se dokonce označují za ateisty, kteří nevěří v nadpřirozeno. Na druhou stranu jsou známy případy, kdy byli členové satanistických sekt usvědčeni z mučení, znásilňování i lidských obětí.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

glindel ( 12. července 2015 14:41 )

 Blahoslaveni silní duchem, neboť slabí obrátí se v prach

hofihofi ( 11. července 2015 20:37 )

JEN TEST NESOUVISI CR nechce uznat zavery Egypta, nema zadneho svedka z mista cinu, zadne dukazy, zadne dolicne predmety, proste nic, jen drby a to je vse a par poldu neco pokurvilo, snazlili s to z nej vymlatit a ted to musi odsoudit, aby neztratiíli tvar. A kdo svedci proti zalobe div nezavrou.

Zobrazit celou diskusi