Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Rodiče Petra Kramného (37): Máme důvod k úsměvům! Přišel zásadní zvrat v případu

Autor: Jiří Krušina - 
7. listopadu 2015
14:38

Unavení, ale v daleko lepší náladě odcházeli včera od soudu rodiče Petra K. (37). Podle nich vychází najevo pravda. Doufají, že revizní posudek dá za pravdu znalcům obhajoby.

První skutečné úsměvy byly vidět ve čtvrtek a včera na tvářích rodičů Petra K. Podle nich došlo ke zvratu v případu jejich syna. „Máme důvod k úsměvům. Nový znalecký posudek je v jasné shodě s Petrovou výpovědí. Zcela popřel zabití elektrickým proudem,“ řekli Blesku rodiče Petra K.

Rodiče obžalovaného si stále myslí, že je případ slepenec a zčásti i konstrukce. „Ostravští znalci často používají ve svých tvrzeních slovíčka: mohlo, měl, může, není vyloučeno. O konzultace v posudku požádali odborníka s blízkou rodinnou vazbou. Zapomněli mu přitom dodat nejdůležitější histologický preparát srdce,“ říkají manželé.

Také se pozastavili nad tím, že zatímco znalci z Ostravy měli k dispozici všechny preparáty a důkazy, tak znalci obhajoby vycházeli již z použitých a nabarvených vzorků právě svých ostravských kolegů. A nové jim soud odmítl vydat. „To není jen skandální, ale snad i smutné,“ pokračovali.

Rodiče Petra K. sice novým směrem případu získali hodně síly, ale přesto vyčkávají. „Radovat se budeme, až Petra pustí na svobodu. Teď máme jen dobrý pocit, že u soudu zazněla konečně i jiná varianta, kterou podpořily jasné důkazy,“ dodali rodiče.

wedy ( 9. července 2017 09:36 )

Jen bych chtěl dodat k této diskusi,pokud je někdo otrávený,má velké bolesti břicha,svíjí se scholený v klubíčku a drží si břicho. Když je zasažen elektřinou v křeči rozhodí ruce. Obě mrtvé měli v křeči roztažené ruce. Závěr ať si udělá každý sám.

blah.. ( 16. června 2017 11:33 )

kramny na mna posobi ako extremne nizko inteligentna osoba. urcite ich zabil, ale tipol by som ze nie umyselne, ze spravil iba nejaku hlupost. a potom spravil dalsiu a dalsiu hlupost a odvtedy uz robil opat iba hluposti. nechal by som ho v base na dozivotie, nech uz sa nerozmnozi

dorina11 ( 5. června 2017 18:13 )

Pan prezident měl pravdu když řekl,zemřelo mu dítě a on volá na pojišťovnu a ne doktora. Kramný si děla ze všech jen legraci,nikdo jiný to nemohl udělat,přece mu to vyšlo a bude vysmátý řekl.

papik ( 18. října 2016 19:32 )

Ano, poté co jako jediný přežil otravu a neměl ani znalosti elektrikáře a proto je vrah - říkali tot totiž na Nově atm nikdy nelžou, Zuna by nám nelhal!

amej ( 18. října 2016 12:38 )

Podle mne je naprosto nejdůležitější jedna jediná věc: nikdo, kromě Kramného, tam s nimi nebyl. Takže je mohl usmrtit jedině on nebo jed. Jed neprokázali.

Zobrazit celou diskusi