Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Zataženo, déšť 15°C

Petr Kramný se hádal s manželkou: Monika (†36) pak utíkala z domova!

Autor: Lukáš Vincourek - 
23. března 2014
05:03

Žárlivost Petra K. (35). To je jedna z vyšetřovacích verzí záhadné smrti Moniky K. (†36) a její dcery Klárky (†8) v Egyptě. Byla údajně i důvodem častých hádek. Po nich prý Monika několikrát utekla z domova!

Vztahy v rodině popsal známý rodiny. „Naše rodiny spolu chodily ven. Posedět, nebo na večeři. Petr byl spíše introvert, rozhodně nebavil celou společnost, ale byl přátelský. Monika byla vůdčí osobnost, taková energická. Občas si ho dobírala, že je takový ňouma,“ řekl Blesk.cz kamarád Petra K.

To už se prý ani jinak klidný otec rodiny neudržel. „On jí na to něco řekl a Monika to občas neustála a odešla. Nikdo nevěděl kam. Když jí potom volal, měla vypnutý mobil,“ vypráví jednu ze situací, které byl přítomen.

Klárka brečela

Jediný, kdo odnášel podobné scény, byla jejich dcera Klárka (†8). „Po zmíněném jsme zůstali sedět s mojí přítelkyní, Petrem a Klárkou. Té z toho bylo smutno, Petr ji utěšoval a objímal. Říkal jí, že to s ní nemá nic společného a že může mamince zavolat. Monika ale telefon nezvedala a z toho byla Klárka smutná,“ líčí rodinný přítel s tím, že situace, kdy Monika zmizela a nebyla k zastižení ani na mobilu se tu a tam stávaly.

Běsnil kvůli sexy fotkám

Třeba tehdy, když mu v práci kolega ukázal její druhou tvář na snímcích, které ji zachycovaly spoře oděnou. O jejich existenci totiž neměl tušení! „To doslova běsnil. Myslím, že se mu fotky líbily, ale cítil se trapně, jak se o nich dozvěděl,“ dodává kamarád.

kapturek ( 29. března 2014 11:17 )

 to co predvadi ti buzeranti z blesku je uz moc a proto navrhuji !!! NECHODME CELY DUBEN NA BLESK.CZ !!!

mereni_iq ( 25. března 2014 08:58 )

Průměrná výše IQ občana České Republiky je 106.77 bodů. Zajímalo vás někdy jak vysoké je přibližně to vaše? Pokud ano, tak neváhejte a vyzkoušejte si jeden z našich IQ testů! Více informací a samotný test naleznete na této adrese: http://zjistete-sve-iq.okamzite.eu/ Hodně štěstí a správných odpovědí!

janina7777 ( 23. března 2014 18:02 )

to je pravda já když bydlela v paneláku tak tam se to mlátilo denně hlava nehlava

la.ma ( 23. března 2014 18:01 )

je nový článek, tak se posuňte

janina7777 ( 23. března 2014 18:00 )

já jsem po ránu taky někdy studená než se proberu...hlavně ty studený nohy

Zobrazit celou diskusi