Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Exkluzivní zpověď rodinného přítele Kramných: Sexy fotky Moniky práskl kolega z práce!

Autor: lvi - 
21. března 2014
17:32

Petrovi Kramnému (35) kdysi způsobily odvážné fotky jeho ženy doslova šok. Místo, aby se dmul pýchou, pomalu aby chodil kanály. V práci zažíval jak obdiv, tak peklo!

Právě díky práci v nošovickém automobilovém závodě se o sexy fotkách Moniky dozvěděl. Odkaz na profil jeho ženy, nově modelky, totiž Petrův mail přistál od kolegy z práce. To potvrdil pro Blesk.cz i další Petrův kolega z práce a blízký rodinný přítel.

„Rozčílila ho forma, jakou to zjistil. Odkaz mu totiž poslal nějaký kolega od nás, který to na internetu našel. Cítil se blbě a trapně, když potom přišel do práce,“ uvedl pro Blesk.cz kamarád Petra i Moniky.

Co musel Petr Kramný každý den v práci poslouchat? Jak vyzdobili kolegové jeho skříňku? Kdo mu chtěl Moniku přebrat? Odpovědi nejen na tyto otázky najdete v sobotním vydání Blesku!

ipsace ( 22. března 2014 16:05 )

PK mluvil o namíchané cole, do které mohl přidat jiný nápoj se sedativy a uspat holky, jež přeci tak milovaly drinky ! Pak je mohl snadno zabít. Udělalo se mu z toho zle, tak se pozvracel. To se mu potom hodilo a poslal mikinu se zvratky českým policistům. Skočil si po činu pro sodu do baru v hotelu, aby zapil kyselost a zápach zvratků. Uklízeč Egypťan či jiný muž z nižšího personálu náhodou bleskově využil odchodu PK do baru - ulevil si uvolněním svých pohlavních buněk (spermií) na Moniku směrem do její pochvy. Proto pak PK řekl, že po návratu z baru Monika už neměla kalhotky. To se PK hodilo : Moničiny kalhotky dole, výron semene všude kolem a možné Egypťanovy otisky u holek. Egypťan ale zjistil, že je Monika mrtvá, tak včas zmizel. Viděla ho zřejmě pokojská a udala řediteli. Ten v panice ze strachu o ztrátu klientely z Evropy (ztráta miliónů) nechal fofrem uklidit všude vystříkaný ej_kulát, tj. celý pokoj. Nikdo by po vraždě mámy s dítětem přeci do hotelu nechtěl jezdit, když tam (u klientů vždy zůstane pochybnost) znásilňuje personál Evropanky, že ? Milionář - ředitel - se asi dohodl s eg. policií, aby případ ututlala. Za peníze, zvláště v Egyptě, prý jde vše. Petrovi pomohla fůra náhod

kacota ( 22. března 2014 09:49 )

To sa nedá ani uhrať..

kacota ( 22. března 2014 09:48 )

Počuj, ty Ninunka v prevleku, inak priblblá laura666, klamárka a podvodníčka, čo je akože letuška, čo bola akože pol roka na Novom Zélande, čo je pôvodom Korejka, príležitostne pracuje s erbovou aranou ako modelka a podobné žvásty, ktoré tu po nociach z čistého zúfalstva trúsi nejaký somár, zrejme chlap - daj Slovákom pokoj, ju ?

kacota ( 22. března 2014 09:43 )

mrdkazeman ( 22. března 2014 03:13 )

č...jako číslo phone.. Hele,chápu,že to není běžný,ale kdyby sis to rozmyslela,pisni mi na lea227@seznam...Jsem z Pha..pracovně,stejně jako ty..Ale jinak Hranice na Moravě

Zobrazit celou diskusi