Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Na facebooku měla 57 cizích chlapů...říká na nahrávce Petr Kramný

Autor: ljš - 
13. března 2014
12:59

Buď já, nebo facebook! Před takovou volbu postavil Petr Kramný svou manželku Moniku a ještě se k tomu ve vlastní nahrávce, kterou pořídil jen týden po její smrti, přiznal! A Monika si podle toho, co Kramný vypráví dál, zjevně vybrala - a on to nebyl...

Nahrávka, kterou zveřejnil server TN.cz, vznikla teprve týden po smrti Moniky a Klárky. Kramný ji uvádí slovy "Je 7.8. 10:33.", zřejmě ji tedy nahrál na hotelovém pokoji v egyptské Hurghádě. Zatím není jasné, za jakým účelem ji pořídil, usvědčuje se v ní ale z chorobné žárlivosti.

Bez jakéhokoli náznaku studu se v ní přeznal k tomu, že své ženě zakazoval a špehoval účet na sociální síti. "Vím o tom, že měla jeden Facebook a jednu dobu jsme se kvůli tomu i pohádali, když jsem přišel na to, že tam má 57 neznámých chlapů, které jsem v životě neviděl. Dal jsem jí na výběr. Buď já, a nebo facebook," říká v nahrávce Kramný. Krom přesného počtu jejích přátel opačného pohlaví si také zjistil množství fotografií, na kterých spolu s Monikou je. "Když jsem to rozklikl, byla tam jen jedna nebo dvě," řekl.

Video Šokující nahrávka o žárlivosti Kramného - tn.cz, TV Nova
Video se připravuje ...

Z jeho slov vyplývá, že Monika se ve vztahu nudila a rozptýlení hledala v konverzacích s muži na internetu. Neměla také problém svému manželovi lhát. Když přišel na to, že má u svého profilu nastaveno, že je svobodná, dělala "hloupou", že jí to nešlo změnit, stejně jako v případě, když po ní chtěl profil smazat. "Já, který jsem v těchto věcech antitalent, jsem k tomu sedl a zrušil jsem to," popsal triumfálně.

Jenže i pak si Monika našla cestičku. Chodila večer ke kamarádce na víno, obnovila si účet a tam dál vesele chatovala. Kramný jí tedy nakonec facebook znovu povolil, ale jen pod podmínkou, že bude mít její přihlašovací údaje. Z toho, co na nahrávce vypráví, je zřejmé, že mu připadalo naprosto normální manželčiny konverzace špehovat a na jednu "závadnou" brzy narazil.

"Byl to ženatý člověk s dítětem. On jí napsal: Ahoj kočko, co děláš. A ona odpověděla: Ahoj zlatíčko, nedělám nic. Pak tam proběhla nějaká diskuse a co si pak ještě pamatuju, tam bylo napsané, že ona mu odpovídá: "Měla bych ti říct, že na ten facebook kouká můj manžílek." On se jí zeptal, jestli jí může napsat jinde. Pár teček a tímhle to skončilo, takže jestli mu ona odepsala z nějakého jiného facebooku nebo mailu, to netuším," odhalil Kramný svá zjištění.

V závěru nahrávky pak dokonce naznačuje, že otravu, kterou tehdy média uváděla jako příčinu jejich smrti, mohla způsobit sama Monika. "Nevím, jestli by mohla být moje žena něčeho takového schopná, že by nás chtěla otrávit. Nevím, dal bych ruku do ohně za to, že ne. Nevím," uzavřel.

Názor psychologa

Ani v této výpovědi neosloval Kramný svou ženu a dceru jménem. Ani nevyjadřuje lítost nad tím, co se jim stalo. Spíše neustále obviňuje Moniku, naznačuje, že mu mohla být nevěrná, nebo že chtěla otrávit celou rodinu. Takové vysvětlil Blesku psycholog Karel Moravec takto: "Vrazi, kteří svůj skutek plánují, mívají introvertní povahu, bývají to osoby, které neumí konflikt řešit z očí do očí. Většinou trpí sebelítostí. Nelitují, že se něco stalo druhým, ale pláčou nad tím, proč se zrovna něco takového stalo jim osobně."

Celou nahrávku Petra Kramného najdete ZDE.

ho.no ( 17. března 2014 15:06 )

Měla leda ho.no,a ne 57 milenců.Měla navíc

dyskrymynaclja ( 15. března 2014 22:15 )

Nemám starou,píchám souseda.A je to venku,tak se mi ulevilo

montevideo ( 13. března 2014 19:50 )

Prdlajs, janina a jentakjen jedna a tatáž osoba jest !

girasole. ( 13. března 2014 19:30 )

jj, vsiml si, ze najednou tu nikdo jiny nenì?

girasole. ( 13. března 2014 19:25 )

Tomiku, lehni!

Zobrazit celou diskusi