Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Kráska (23) prodává své panenství: Chci, aby na mě máma byla pyšná

Autor: msj - 
24. srpna 2018
13:39

Nádherná modelka Mahbuba Mammadzada se rozhodla prodat své panenství. Značka? Nejvyšší nabídka. Chce totiž svou maminku udělat hrdou, což se jí jistě podaří. Kolik peněz by si modelka představovala?

Dech beroucí modelka s afrem Mahbuba Mammadzada (23) je jednou z nejvíce úspěšných ázerbájdžánských modelek. A nyní se stane ještě žádanější. Ale jen pro jednoho vyvoleného. Za vydražené peníze za její „poprvé“ chce mamince postavit dům a financovat svá studia v zahraničí.

Moje maminka pro mě udělala naprosto vše. Teď je řada na mě. Chci, aby na mě byla pyšná,“ uvedla modelka.

Svou nevinnost prodává přes společnost Cinderella Escorts, která se specializuje na dražení panenství mladých a krásných žen. Mahbuba se do agentury registrovala pod jménem Maria a nahrála video, ve kterém se svěřuje se svými plány.

Chtěla by své panenství vydražit za neuvěřitelných 100 tisíc eur (téměř 2,6 milionu korun). Za tyto peníze by chtěla matce postavit dům, zafinancovat si titul na zahraniční univerzitě a také by chtěla cestovat.

Nechybí ani potvrzení od gynekologa, že je Mahbuba panna. Podle dostupných informací si agentura za zprostředkování svých služeb bere 20 % celkové částky. Zákazníci mají nárok na lékařskou prohlídku, která panenství ženy potvrdí.

Modelka nyní přebývá v Turecku a doufá, že naváže spolupráci s prestižní agenturou Brave Model, která má sídlo v Milánu. Před nějakým časem se procházela po molu například s americkou celebritou a modelkou Paris Hilton.