Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

To je ale blondýna! Kráska (36) si samoopalovákem vypálila na nohu »Adidas«

Autor: rc - 
25. května 2018
19:29

Opálit se snadno a rychle! To je heslo samoopalovacích krémů, ovšem jejich aplikace často končí katastrofálně. To je případ Kimberley Davis (36), která nanesla samoopalovací krém a šla do posilovny. Ráno se probudila s opáleným logem Adidas na noze!

Místo rovnoměrného opálení to často končí flekatou kůží. Samoopalovací krémy sice slibují rychlé a levné opálení, ovšem po jejich aplikaci litujeme, že jsme se raději nepekli na sluníčku či nešli do solária. Koupě samoopalovacího krému nyní lituje i Kimberley Davis. Ta by jakožto kosmetička měla vědět, jak samoopalovací krém správně aplikovat. Ovšem její případ je opravdovou kuriozitou.

„Věděla jsem, že počasí bude v dalších dnech pěkné, tak jsem se rozhodla, že si koupím samoopalovací krém,“ řekla pro DailyMail Kimberley. „Nanesla jsem ho jako obvykle noc předem, ale ráno jsem ho nestíhala smýt, protože jsem pospíchala do posilovny. Když jsem se dostala zpět domů a šla se umýt, viděla jsem, že na některých místech je opálení tmavší a stojí tam Adidas. Snažila jsem se ze všech sil dostat to pryč, ale nešlo to, takže teď jsem v tomhle horku uvízla v dlouhých kalhotách,“ dodala pohledná blondýnka.  

Kimberley se nápis snažila odstranit i tím, že na kůži nanesla další vrstvu krému, ovšem marně. „Snažila jsem se to překrýt tím, že jsem nanesla další vrstvu krému, ale stejně je to stále vidět, takže to musím zakrýt kalhotami. Mohla bych po městě nosit šaty, ale logo je tak patrné, že by ho lidé poznali.“ Kvůli nešťastnému opálení se stala Kimberley terčem posměšků od rodiny a přátel. „Mluvím o sobě jako o hloupé blondýnce, takže mí přátelé a rodina ode mě nic jiného neočekávají. Každý, kdo viděl fotografii, to považuje za vtipné a nemůže uvěřit, že s tím mohu jen tak chodit ven,“ uvedla s tím, že dokonce na sociálních sítích publikovala fotografii, aby varovala ty, kteří by třeba uvažovali o samoopalovacím krému.

VIDEO: Dívka si nanáší rtěnku pomocí bujného výstřihu.

Video  Dívka si nanáší rtěnku pomocí bujného výstřihu.  - youtube
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Zobrazit celou diskusi