Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Dvouletý hrdina: Chlapec zachránil svou matku a sestru před plameny, sám zemřel

Autor: rc - 
9. dubna 2018
06:10

Dvouletý DJ z Kentucky zachránil svou mámu a novorozenou sestřičku ve chvíli, kdy jejich byt začal hořet.  Statečný chlapeček však sám v plamenech zemřel.

Tragédie se stala v roce 2015 v americkém Kentucky. Malému DJovi byly pouhé dva roky, když spal se svou mámou Whitney Johnson (26) a novorozenou sestrou Nylan v obývacím pokoji. V ranních hodinách došlo k obrovské tragédii. V místnosti explodoval prostorový ohřívač a začalo hořet. Dvouletý chlapec se vzbudil a křikem probudil i svou mámu. „Když jsem se probudila, vše co si pamatuji, jsou všudypřítomné plameny a černý kouř. Bylo to jako v nějakém filmu. Vstali jsme a mířili ke dveřím, abychom se dostali ven. Běželi jsme skrze oheň. Pamatuji si, že jsem se ohlédla a myslela: Tak to je vše, všichni tu zemřeme,“ řekla pro DailyMail Whitney, která rychle popadla své dvě děti a běžela s nimi ke dveřím.

„Jednou rukou jsem držela svou novorozenou a snažila jsem se otevřít vchodové dveře a musela jsem pustit ruku mého syna, abych otevřela. On se rozeběhl do svého pokoje a zabouchl dveře. Kašlal a křičel na mě a já se ho snažila najít, ale neviděla jsem skrz černý kouř a plameny,“ vypráví se zlomeným hlasem Whitney, která se snažila ke svému synovi dostat, ale dveře nešli otevřít. „Podívala jsem se na mou dceru. Její kůže na hlavě byla popálená a to mě donutilo dostat ji pryč,“ vypráví smutný příběh Whitney. Jakmile dostala svou dceru do bezpečí, běžela zachránit svého syna. „Snažila jsem se dostat zpět do bytu, ale byl v plamenech,“ řekla Whitney.

Whitney měla popálených 29% těla a její malá dcera 19%. Obě dvě strávily dva měsíce v nemocnici, než se zotavily. V současné chvíli čeká svého čtvrtého potomka- její nejstarší syn Braylen v době neštěstí nebyl doma.

VIDEO: Ve čtyřech letech málem uhořela. Dnes se vidí krásná a jizvy jsou pro ni požehnáním

Video  Ve čtyřech letech málem uhořela. Dnes se vidí krásná a jizvy jsou pro ni požehnáním  - https://www.youtube.com/watch?v=-wQUK2en9NA
Video se připravuje ...

bibs_7 ( 9. dubna 2018 11:32 )

Mozná ano, mozná ne. Taky to klidne muze byt jen jejismyslena pospletana bachorka ktera ma jakoze omluvit pred svetem, proc druhe decko v panice nechala, zapomnela, however, v pokoji. Aby ted nebyla za krkavcí matku. Prave proto ze uz nikdo nemuze dokazat opak. Moc bizarní príbeh, to, jak se PREJ to díte zachovalo, zvláte ta pasáz s tím jak malý zabouchl dvere a oni proste uz nesli otevrít. Sorry jako, klidne muze verit kdo veri a neverit kdo neveri, ja patrim spise k tem druhym.

pajato73 ( 9. dubna 2018 10:09 )

takto vypada mama, ktera se snazi zachranit deti z ohne... a ne jak ti pitomci co stali pred barakem a cekali na hasice...

Zobrazit celou diskusi