Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Za sexy fotky vyhazov: Virální obrázky stály obézní ženu práci

Autor: shp - 
4. října 2017
06:00

Chtěla ukázat podle vlastních slov vkusnou erotiku a to, že i obézní žena může být krásná. Série lechtivých fotek, na nichž odhalila vlastní sexualitu, lásku k snoubenci i svoje faldíky, ji ale stála místo v práci. Když se nadřízení Stephanie dozvěděli, v jakých odvážných pózách se nechala vyfotit, dali jí padáka.

Snímky Stephanie a jejího snoubence Arryna doslova obletěly svět. „Jsme spolu dva roky. Vždycky mě ujišťoval, že jsem krásná. Ať už oblečená, nebo ne. A díky jeho podpoře jsem nebyla nervózní,“ popsala Stephanie focení se svým milým. Většině lidí se fotky moc líbily. „Jsi krásná,“ vzkazovali jí.

Jenže snímky od fotografky Brii Terry z agentury Wolf & Rose Photography se nelíbily společnosti, ve které Stephanie pracovala. Vedení si ji předvolalo na kobereček a dalo jí výpověď. To Stephanii zdrtilo. Byla na fotky náležitě pyšná a vyhazov ze společnosti, které věnovala píli a odhodlání, ji ranil.

Dala jsem společnosti rok života, pracovala jsem tvrdě a oni mě vyhodili za něco tak pozitivního, za něco, na co jsem byla hrdá, co mi pomohlo jako ženě, bylo to bolestivé,“ prohlásila Stephanie, která nyní čeká s Arrynem dítě. Veřejnost je ale na její straně. Někteří dokonce nabádají Stephanii, aby zkusila XXL modeling.

VIDEO: Jak být sexy s pár kily navíc

Video  Sexy i s pár kily navíc: Víme, jak na to!  - Alice Rossi
Video se připravuje ...

nazornavec ( 27. listopadu 2017 23:45 )

Je snad pevně dáno, co je krásné? Stanovil to nějaký zákon? Je nějaké pravidlo? Ne, není. Tak drž hubu.

nazornavec ( 27. listopadu 2017 23:41 )

Doufám, že se tím impotentem staneš.

nazornavec ( 27. listopadu 2017 23:39 )

Nemá se za co stydět. Copak se nesmí fotit jen proto, že není hubená? Láska je o tom, že máš toho druhého ráda takového, jaký je. Takže ano, JE rád, že ji má.

nazornavec ( 27. listopadu 2017 23:35 )

To je nějaká nová móda, psát bez háčků a čárek a ještě do toho natřískat dvacet chyb?

nazornavec ( 27. listopadu 2017 23:33 )

Víš kolik je 60 kilo? Ona právě čest má. Co je podle tebe na lásce nečestného?

Zobrazit celou diskusi