Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Krásku popálil oheň z táboráku: Kvůli znetvoření ji opustil manžel

Autor: shp - 
11. července 2017
18:08

Krásná Courtney Waldon (27) z americké Tallapoosy ve státě Georgia měla všechno. Spokojený život, manžela, který se tvářil, že ji miluje, a krásnou dcerku. Vše se změnilo během pár okamžiků u táboráku. Když do ohně manžel přilil benzin, došlo explozi, po níž skončila Courtney v plamenech. Utrpěla popáleniny na 40 % těla a její život už nikdy nebyl jako předtím. 

S manželem jsme tam seděli a oheň začal pohasínat. Šel ho proto polít benzinem. Když tam benzin nalil, oheň vzplál vzhůru a další věc, co si pamatuji, že jsem byla ve zlatých třesoucích se plamenech,“ vzpomíná na svůj nejhorší životní zážitek zjizvená Courtney.

„Šílela jsem. Zastavila jsem se, lehla si, válela se po zemi a ječela. Nevěděla jsem, co dělat, takže jsem běžela k vodní hadici. Byla to ta nejhorší bolest, kterou jsem v životě cítila. Udělala ze mě silnější osobu, kterou jsem dnes,“ dodala Courtney. Žena utrpěla popáleniny 3. stupně na 40 % těla.

Ve chvíli, kdy potřebovala svého manžela nejvíce, se ale ke Courtney obrátil její muž zády. Po dvou týdnech od nehody, když ležela v bolestech v nemocnici, jí oznámil, že ji opouští. Znetvořenou ženu nechtěl a vůbec si nebral servítky. Courtney se zhroutil svět.

Pomyšlení na dcerku Caroline ji ale drželo při životě. Nemocnice se stala domovem zmrzačené ženy po dobu dlouhých 51 dní. Když byla Courtney zafačovaná a upoutána na lůžko, rodina za ní její dítě nevodila. Připravila ji ale na to, že její maminka už nevypadá tak jako dříve.

Láska však u Caroline zvítězila a svou maminku miluje stále. Poté, co ji ale opustil manžel, přišla o střechu nad hlavou. Navíc ji sužuje finanční tíseň. Za ošetření dluží v přepočtu 45 milionů. Místní církev se ale rozhodla ženě pomoci a postavila jí dům. Snad se Courtney opět podaří postavit na vlastní nohy.

Podívejte se na příběh další bojovnice s osudem, která utrpěla popáleniny ve 4 letech:

Video  Ve čtyřech letech málem uhořela. Dnes se vidí krásnou a jizvy jsou pro ni požehnáním.  - https://www.youtube.com/watch?v=-wQUK2en9NA
Video se připravuje ...

majojo ( 11. července 2017 21:26 )

A ono v Americe neplatí, že když někdo zaviní úraz toho druhého, platí jak mourovatej, pokud nejde rovnou bručet?

msml20 ( 11. července 2017 19:26 )

To nebyl manžel, ale odporný dobytek. Snad taky na něho dojde. .

Zobrazit celou diskusi