Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Senátor Veleba neustál otázky na peníze pro Zemana. Odešel během natáčení

Autor: var - 
17. ledna 2018
18:04

Senátor Jan Veleba neunesl otázky moderátora Martina Veselovského a odešel během rozhovoru ze studia DVTV. Veselovský se několikrát ptal na původ peněz určených na kampaň prezidenta Miloše Zemana. Spolek Přátel Miloše Zemana měl poskytnout na kampaň osm milionů. Veleba odpovídal, že nic neví, i když je sám členem spolku.

Spolek Přátel Miloše Zemana měl darovat osm milionů na prezidentskou kampaň Miloše Zemana. Senátor Veleba uvedl, že členové spolku jsou lidé, se kterými byl Zeman v kontaktu a kteří ho nadále podporují.

Moderátora Veselovského zajímalo, kdo platil 8 milionů na prezidentskou kampaň. „Já nevím, já nejsem předseda toho spolku,“ odpovídá Veleba. Veselovský se také Veleby ptal, kdo platil billboardy s prezidentem Zemanem. Tuto otázku také nebyl schopen senátor odpovědět. Veleba jen sdělil, že on sám kampaň neplatil.

„Já sám jsem nic nepodepisoval, netuším,“ odpověděl Veleba na otázku, zda zaplatila Strana práv občanů nějakou částku na kampaň Zemana. „Budeme dělat audit a účetnictví, takže v tuhle chvíli já vám neřeknu žádná čísla,“ dodal Veleba.

Po několika otázkách týkajících se původu peněz se ale Veleba naštval: „Já jsem nedostal žádné zadání ani okruhy.“ Veselovský mu ale oponoval. Senátor nakonec pronesl slova: „Já nejsem žádná oběť pana Bakaly, víc se o tom nechci s vámi bavit,“ a odešel ze studia. Veselovský ještě k odcházejícímu Velebovi poznamenal, že mu stále není schopný odpovědět na to, zda Strana práv občanů poslala peníze Miloši Zemanovi. 

PODÍVEJTE SE NA ROZHOVOR ZDE

tgbg ( 18. ledna 2018 08:50 )

Nevolím invalidu Zemana, Zeman má nemocné nohy a hlavně nemocnou hlavu. Nehájí zájmy Čr, havlokomunisti volí Zemana, Putlera a ruské islámské imigranty.

hedvika111 ( 18. ledna 2018 08:29 )

Je to tak

hedvika111 ( 18. ledna 2018 08:25 )

Je vážně trapné, když se drzý novinář slušně ptá jaké kradené peníze na kampaň použili Také bych utekla

hedvika111 ( 18. ledna 2018 08:23 )

Drahoš vítá islámské migranty????? Jako jaké ??? Sice bychom potřebovali novou pracovní sílu, ale on k nám někdo chce jít????? Jako kde jsou???? Migranti ani neví že Česká Republika existuje, jejich snem je určitě skončit jako otroci u Babiše za 7 - 8.000 Kč, když kdekoli jinde mají aspoň 5x víc

hedvika111 ( 18. ledna 2018 08:19 )

ještě jsi zapomněl dodat, že má Zeman sexy mozek

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa