Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

První dáma ráda military. Zemanová oblékla uniformu, přilbu a vklouzla do tanku

Autor: val, vr - 
3. prosince 2015
15:45

První dáma Ivana Zemanová, jak ji lidé nejsou zvyklí vídat. Hradní mluvčí Jiří Ovčáček zveřejnil fotografie, na kterých manželka prezidenta Miloše Zemana testuje bojová vozidla na střelnici v Přáslavicích.

„Paní Ivana Zemanová, stejně jako její manžel, pan prezident Miloš Zeman, podporuje Armádu ČR a její činnost. Připomínám, že už navštívila naše vojačky v Afghánistánu. Aktuálně zavítala na stanici bojových vozidel Přáslavice, kde zhlédla cvičení střelby z tanku a ukázku bojové techniky,“ informoval Blesk mluvčí Ovčáček.

První dáma se ve vojenském objevila už v srpnu, kdy jela do Afghánistánu podpořit české vojačky. „Když vidím, v jakých podmínkách a v jaké zemi tu ženy žijí šest měsíců – velmi si vás za to vážím a obdivuji vás,“ citoval ji tehdy Ovčáček.

Také Miloš Zeman poslední dobou rád obléká vojenský oděv. Například při prohlídce Vrbětic oblékl zelenou bundu se svým jménem.

 

tgbg ( 4. prosince 2015 11:48 )

 Na rozdíl od chrchly Zemana si aspoň umí obléknout uniformu a podpořit naše vojáky v NATO.

bum-bec-bum ( 3. prosince 2015 19:11 )

Ivana Zemanová je bezva ženská. Líbí se mi. Nooo a jde to bez botoxu, bez operací, bez Dioru, prostě kočka od přírody a dá to líp než nějaká Dagmar Chrchlová, která už patří do nějakýho voskovýho muzea nebo škeble Lívča. Paní Ivano jste fajn.

newdawn ( 3. prosince 2015 18:20 )

V tom tanku jí to sekne, správná ženská

avina ( 3. prosince 2015 18:15 )

Vojačky s bílými šátky- kolik jich mají? Jak často je perou?Spocené, špinavé. Ta v uniformě je legrační s tím šátkem. Bílý šátek, nepřehlédnutelné hl. v boji!!!!

kvik.kvak. ( 3. prosince 2015 17:53 )

opr.:...drahé...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa