Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Generál Babiš na generálce: ANO ladilo noty na svůj velký sněm!

Autor: poe, zrk - 
28. února 2015
05:55

Už dnes si hnutí ANO zvolí nové vedení. Potvrzen v postu předsedy bude bezpochyby současný šéf Andrej Babiš. Boj se ale očekává o místopředsednické posty. A včera už se nacvičovalo…

V pražském Centru pohybové medicíny, kde se dvoudenní sněm koná, bylo živo. Konala se tu totiž generálka. „Je to zkouška hlavně pro technický a produkční tým, aby se odhalily případné nedostatky,“ řekl Blesku mluvčí hnutí Vladimír Vořechovský a doplnil: „Členové hnutí mohou přijít, podívat se a třeba si vyzkoušet, jak se jim bude číst ze čtecího zařízení. Pro ně to ale není povinné.“

Projevu nanečisto využil včera třeba i šéf hnutí Babiš, který se netají tím, že mu pořád nejde moc dobře mluvit. Protože má ale sněm zahájit, snažil se do poslední chvíle svůj přednes – s nímž mu pomáhal speciální poradce – doladit.

Na sněm má dorazit více než 450 lidí včetně diplomatů z 15 zemí. Kolik to celé bude stát? „Generálka nic navíc, tým, který ručí za bezvadnost sněmu, ji udělat musí. Cena sněmu bude někde okolo 2 milionů korun,“ dodal Vořechovský.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

petkule ( 28. února 2015 13:34 )

Podtrženo sečtěno někdo to Babišovi urval: http://www.andrejbabis.cz/

moiaza ( 28. února 2015 09:04 )

 Nová zlodějská banda ladí noty. Po KSČ,ODS,ČSSD si řekli, že budou to právě oni, co vyždímají poslední zbytky,které ještě po supech zůstaly. A ODS se směje. Urvala to nejlibovější.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa