Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Babišovi ve Vídni: Andrej valčík netančil a Monika makala! Uchvátila rakouského prezidenta

Autor: poe, simao - 
13. února 2015
14:39

Andrej a Monika Babišovi vyrazili směr Vídeň, kde se ve čtvrtek odehrál velkolepý Ples v Opeře. Exkluzivně pro Blesk.cz pak vyfotili uvnitř vídeňské státní opery selfie. Monika Babišová přitom prozradila, že její partner vídeňský valčík netančil. Sama se přitom zapojila i do zahraniční politiky: Mluvila s rakouským prezidentem Heinzem Fischerem!

Andrej Babiš se ve smokingu soustředí na focení, jeho partnerka Monika se mile usmívá, zatímco jí na uchu září stříbrná náušnice a červený límeček kabátku naznačuje, jakou barvu šatů pro tento galavečer zvolila. Babišovi vyrazili mezi rakouskou smetánku na tradiční Ples v Opeře, který se po Praze a Brnu odehrál i v rakouské metropoli.

Babišovi přijeli na ples jak jinak než limuzínou. Samotnému plesu předcházely pečlivé přípravy. Monika Babišová si na něj pořídila rudé šaty – červená byla letos opravdu in. „Byly jediné, které se mi líbily. A byly ve slevě. Nechtělo se mi dávat za Diora 260 tisíc,“ řekla Blesk.cz partnerka ministra financí.

Na vídeňský bál přitom vyrazili Babišovi na pozvání rakouského ministra financí Hanse Jörga Schellinga v rámci předchozí pracovní schůzky obou šéfů státních kas. Chvilku na společný rozhovor si však s Babišem a jeho pohlednou partnerkou našel i rakouský prezident Heinz Fischer, který na plesu ve vídeňské státní opeře nemohl chybět.

Jak si Babišovi užili ples pro rakouskou smetánku, kterého se však zúčastnili i zahraniční hosté v čele s topmodelkou Naomi Campbell a italskou herečkou a expřítelkyní George Clooneyho Elisabettou Canalis? „Líbilo se mi tam, i když tam bylo moc lidí a málo místa,“ řekla Blesk.cz Monika Babišová o plesu, na který vyrazilo přes 5 tisíc hostů! Na tradiční vídeňský valčík však v podání českého ministra financí nedošlo. „Valčík jsme netancovali, Andrej ho neumí,“ prozradila Blesk.cz s úsměvem Monika Babišová. 

ridic ( 8. května 2016 20:39 )

Pani Zemanovou s ni nesrovnavejte, ta se nikde necpe do fotoaparatu, radeji se drzi stranou. Ta druha je typicka blondyna, jejiz mozek oplyva tak vysokou inteligenci, ze je prekvapena, ze veci privezene z ciziny se musi proclivat. Ten jeji odusevnely vyraz ksichtu kdyz se ji na to ptal reporter televize to nema obdoby, to vi kazdy i trochu sectele ditek. No proste blondyna.

gabreta ( 13. února 2015 23:22 )

Tobě se asi postavil, když vidíš kočky jako starou Paroubkovou nebo Šabatovou!

gabreta ( 13. února 2015 23:19 )

Tak si rozepni podprdu a vyhladí se ti ksicht!!

ochman ( 13. února 2015 23:01 )

klone jdi někam

ochman ( 13. února 2015 23:00 )

 přirozená když má 20 plastik

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa