Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

10 šíleně originálních bot! Babišová ve svěráku, Agáta na kopýtkách

/
  • Sandály Gábiny Partyšové
    8. května 2015 ● 16:38

    České celebrity se občas plácnou přes kapsu a pořídí si luxusní boty. Ale ne vždy cena odpovídá vzhledu. Leckdy jejich výběr hraničí s nevkusem. Na drahé boty si potrpí nejen partnerka ministra financí Andreje Babiše Monika...

  • 1.

    Monika Babišová

    Když Monika na módní show vynesla extravagantní boty od Diora v hodnotě 30 tisíc korun, stala se středem pozornosti. Ale po několika minutách byla ráda, že sedí. Kdyby tušila, že luxusní střevíce budou horší než svěrák, asi by na ně několik týdnů nečekala.

    Monika Babišová v botách od Diora
    Autor: archiv Blesk, INT

  • 2.

    Jakub Prachař

    Pro botky od Louboutin, které startují na 12 tisících, rádi hluboko do peněženky sáhnou manželé Jakub a Agáta Prachařovi. Je vidět, že Agáta má na Jakuba vliv. Bez ní by si jistě na boty s ostny netroufl.

    Na drahé boty si potrpí i Jakub Prachař. Tyhle ho stály okolo dvaceti tisíc korun.
    Autor: archiv Blesk, INT

  • 3.

    aGAGAta Prachařová

    Lodičky ve stylu Lady Gaga, tzv. kopýtka, měla Agáta Prachařová na nohou jen jednou. Kde je jim asi konec?

    Agáta a její legendární kopýtka
    Autor: Archiv

     

  • 4.

    Petra Faltýnová

    Také Petra Faltýnová si potrpí na extravagantní obutí. Zatímco většinou na akce chodí v kozačkách nad koleno ve stylu Vivien z Pretty Woman, občas přece jen nazuje kousek, který si přiveze ze zahraničí. Nejlépe z Floridy, kde si ji prý hýčká bohatý blízký přítel.

    Petra si potrpí na extravagantní boty.
    Autor: archiv Blesk, INT

  • 5.

    Leoš Mareš

    Její občasný partner Leoš Mareš nezůstává pozadu. Všem se do paměti vryl jeho model, v němž moderoval slovenskou Miss v roce 2013. Na nohy obul jehlové kozačky, které snad Petře musel vytáhnout z botníku.

    Mareš uchvátil Slováky v botách na podpatku, které si nejspíše vypůjčil od přítelkyně Petry.
    Autor: archiv Blesku, Nový Čas

  • 6.

    Aňa Geislerová

    Lodičky s hadí podkolenkou od Prady za 30 tisíc korun si dopřála módní ikona Aňa Geislerová.

    Aňa a její šílené kozačky od Prady za 35 tisíc korun.
    Autor: hermina.cz

  • 7.

    Veronika Fašínová - přítelkyně Lukáše Hejlíka

    Do extravagantních gumovek se zamilovala přítelkyně Lukáše Hejlíka Veronika Fašínová. Nude lodičky s nalakovanými prsty jsou bezkonkurenční.

    Extravagantní lodičky vynesla přítelkyně Lukáše Hejlíka Veronika Fašínová.
    Autor: archiv Blesk, INT

  • 8.

    Markéta Irglová

    To zpěvačka Markéta Irglová v gumovkách dorazila na party, ale pak si to asi rovnou namířila k rybníku.

    Markéta Irglová v gumákách
    Autor: archiv INT

  • 9.

    Marta Jandová

    Marta Jandová si pohodlné balerínky opatřila křídly. V nich se předvedla na tiskovce k mezinárodní pěvecké soutěži Eurovize, kde nás bude letos spolu s Vaškem Noidem Bártou reprezentovat.

    Marta Jandová a její létající balerínky
    Autor: Archiv

     

  • 10.

    Gábina Partyšová

    Český showbyznys zná hned několik dam, které jsou posedlé botami a mají jich doma desítky párů. Mezi ty nejznámější patří Bára Basiková, která má však po komplikované zlomenině nohy s podpatky a střevíčky utrum, ale také třeba Andrea Verešová nebo Gábina Partyšová. Ta má ve své sbírce také pár úletů.

    Gábina Partyšová má ráda divné boty.
    Autor: archiv Blesk, INT

Témata

babišová

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 14

tummy: myslím že je podstatné to jak člověk žije a za co utrácí a jak tráví svůj volný čas jelikož to o něm něco vypovídá, krom toho že je to buran i to že je povrchní a i třeba promiskuitni když někde litá polonahý. Lidé nemají co jíst a nějaký lidumil vyhodí hromadu peněz za něco tak hnusného,v tom bych nešla ani k popelnici. Nemá to se závisti nic společného jedna se o ohleduplnost k ostatním

(08. 05. 2015 21:41)

tummy:  myslím že je podstatné to jak člověk žije a za co utrácí a jak tráví svůj volný čas, jelikož to o něm něco vypovídá kom toho že je to buran i to že je povrchní a i třeba promiskuitni když někde litá polonahý. Lidé nemají co jíst a nějaký lidmi vyhodí hromadu peněz za něco tak hnusného,v tom by nešla ani k popelnici. Nemá to se závisti nic společného jedna se o ohleduplnost k ostatním

(08. 05. 2015 21:38)

achillea: To je totiž to samé, jako co si kdo obblékne. Ať si nosí lidi, co se jim líbí, bez ohledu, na to jak drahé nebo levné modely to jsou. Nezávidím lidem, kteří utratí hromadu peněz za ošacení. Když na to mají, tak co. Je mi to jedno. Ale připadá mi ubohé, řešit j ejich hadry. To je jen nich a jestli to někoho zajímá natolik, že se o tom musí psát v novinách, je u mě blbec a nemá důležitější starosti. Že Františko!!!

(08. 05. 2015 21:30)

achillea: Nóóó´to jsou tedey starosti Budeme celá republika řešit, co kdo nosí za křápy. Bože lidi, to je tak povrchní a stupidní.... Většině národa je to úplně šumák, co si kdo obuje, mají úplně jíné starosti. Ať si každý na ty svý nohy dá co chce. Vy to fakt chcete řešit?????

(08. 05. 2015 21:22)

tummy:  škoda peněz je vidět že nevědí co s nimi. Jiní prodávají ledvinu a druzí kupují nesmysly a odporný. Měli by se trochu stydět a zamyslet se nad sebou. Nemělo by se o takových zjevení ani psát škoda času

(08. 05. 2015 21:20)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy