Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zeman jede autobusem, je to highway king! Při jeho projevu omdlel hasič

Autor: jp, dce, vr - 
14. ledna 2015
16:23

Zeman v Pardubickém kraji příliš slávy neudělal. Při jeho projevu omdlel hasič na stráži a prezident si toho ani nevšiml. Odpůrci mu vymysleli nový titul a on jim to vrátil tím, že je označil za tvory ze zvířecí říše.

„V sále bylo vydýcháno a mám stresy ve škole a moc jsem nespal,“ vysvětloval mladý hasič kolaps, po kterém ho jeho kolegové s pomocí ochranky vynášeli ze sálu, zatímco prezident bez zaváhání hovořil dál, jako by se nic nestalo.

 

"Pan prezident z místa, kde seděl, nemohl kolaps mladého hasiče vidět. Hned po ukončení setkání s občany jsem jako očitý svědek osobně pana prezidenta informoval, samozřejmě se ihned o zdravotní stav mladého hasiče zajímal. Ocenil, ze okamžitě pomohli i členové jeho ochranky," řekl na dotaz Blesk.cz Zemanův mluvří Jiří Ovčáček.

 

Zeman na setkání vyzýval lidi k dotazům a speciálně dával slovo muži, který přišel do sálu s červenou kartou a hlavu státu nazval ostudou státu. „Nepřijel jsem s panem prezidentem diskutovat, ale sdělit, že se mi nelíbí jeho vulgární vystupování, jak sympatizuje s Putinem a podobnými východoevropskými diktátory a chová se samolibě jako neomezený car,“ řekl Zemanovi odpůrce Martin Šafr.

 

Video Prezident na Orlickoústecku zakončil svoji třídenní návštěvu Pardubického kraje. - Jana Pecharová, ČTK
Video se připravuje ...

 

„Máte-li tento pocit, prosím, abyste to nějakým způsobem vyjádřili. Pískot je ale řeč ptáků a lidé by měli mluvit lidskou řečí,“ reagoval Zeman. Není to tak dlouho, co své odpůrce nazval Zeman neandertálci, protože podobně jako oni jenom řvou. Jenže i podle odborníků neandertálci používali řeč. A píská určitě více živočichů než ptáci.

"K tvrzení, že pan prezident v kraji příliš slávy neudělal, mohu podotknout, že pan prezident nenavštěvuje regiony kvůli slávě, ale proto, že se velmi rád účastní debat s občany. A těch přišly diskutovat během tří dnů stovky. Jen v Hlinsku bylo na setkání s panem prezidentem 720 lidí," uvedl Ovčáček.

 

Zeman si dnes v Pardubickém kraji vyzkoušel i řízení autobusu. A šlo mu to na jedničku – možná i zauvažuje o změně povolání.

 

teakey ( 27. března 2017 03:15 )

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1058684624275679&set=a.399141306896684.1073741833.100004 024549503&type=3&theater

petrfanda ( 23. června 2015 10:47 )

 https://www.youtube.com/watch?v=pDhVUMztWyU Miloš Zeman Pravda

tgbb. ( 15. ledna 2015 14:23 )

Náš prezident, to je pán, říkají mu pan Zeman... Jeho zvyky, to je chlast, stydí se za něj celá vlast.. Chytrý on je to se ví, ale jen než promluví.. Zeman majitel skleslého péra, podvodníků jeho éra... Faleš,hnus a samá lež, to nám Milouši nezapřeš... Milouš to je pane vzor, ten si chlastá jak notor Odejdi vyčistí se hrad, nebude nikoho kdo by krad!!

abzk ( 15. ledna 2015 11:27 )

Ten debil na tom videu je najmutej herec-zemanovec, samozřejmě za účelem shození protestujících. Do sálu neměla neprověřená veřejnost přístup a už vůbec nikdo kdo skutečně patřil mezi lidi s červenou kartou.

abzk ( 15. ledna 2015 11:23 )

a ještě mu to muselo bejt poraděno on už sám na niv nepříde

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa