Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Syn expremiéra Nečase se zastal Kateřiny (19): Může za to Zeman!

Ondřej Nečas se zastal Kate Zemanové. "Každý udělal v 18 nějakou blbost," napsal na svůj facebook.
Ondřej Nečas se zastal Kate Zemanové. "Každý udělal v 18 nějakou blbost," napsal na svůj facebook.  (Autor: Archiv Blesku, facebook.com)
Autor: ljš - 
8. října 2013
18:46

Skandál s prezidentskou dcerou nabírá na obrátkách!  Do diskuze nad skandálním videem, kde je údajně zachycená Kateřina Zemanová (19), se vložil syn expremiéra Nečase, Ondřej, který si před časem prošel kauzou svého otce. Mladý Nečas se v komentáři na facebooku první slečny zastává a vinu háže na jejího otce, prezidenta Zemana.

Zatímco Kateřina Zemanová tvrdošijně odmítá, že by na skandálním videu byla ona, na internetu se mezitím rozjela divoká diskuse, v níž už malokdo řeší, zda je na videu opravdu ona. Debatuje se hlavně o morálních důsledcích jejího jednání. Stranou nezůstal ani syn expremiéra Nečase Ondřej, který se první slečny zastal.

"Za a. udělala v 18 kravinu, jejíž důsledky si asi neuměla představit. Teď se to s ní potáhne všude a proč? Protože za b. ji tatík vytáhl do kampaně i do svý následný mediální prezentace, a tím jí solidně zruinoval na nějakou dobu život," zlobil se Ondřej na svém facebooku.

Pro to, že se Kate rozhodla do kampaně s otcem jít, má Nečasův syn pochopení: "Spousta lidí, možná i já nebo vy, by v tomhle věku podlehla lesku velkýho světa." Myslí si ale, že to neměl Zeman vůbec dopustit. "V tu chvíli ale mají zasáhnout rodiče, obzvlášť někdo, kdo má léta zkušenost s politikou, médii a ví, co všechno jeho dítěti hrozí...," napsal.

V dalším komentáři přiznal, že sám v Kateřininých letech nebyl žádný svatoušek. "Já v 18 ukrad číslo z tramvaje, zvracel na zastávce a myslel jsem si, že je Klaus dobrej. Každej jsme dělali kraviny, na který nejsme úplně pyšný," uzavřel svou obhajobu první slečny.

Zúčastnili jste se této akce? Pište na e-mail tip@blesk.cz, nebo volejte na tel. 724 014 586

Video  Video z pornomejdanu: Je to Kate Zemanová?  - redakce Blesk.cz
Video se připravuje ...

kacpa ( 16. října 2013 13:35 )

S tebou je legrace itartas.

Uživatel_5646758 ( 16. října 2013 00:21 )

její fotr je humus pru tuhle zem a dcerka jak by smet tento v uvozovkách prezident by se měl aspon trochu jakou vychoval dceru

joey21 ( 13. října 2013 20:15 )

Další objednaná akce? nezavisly.com/bleskextrasuperahaje-zumpa/

itartas ( 9. října 2013 19:32 )

...seniore vem si něco na hlavu!

itartas ( 9. října 2013 19:31 )

...jo, pro tebe by to zřejmě byla taky čest!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa