Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Předvolební kovbojka Petra Bendla: Řešil Nagyovou, pak hnůj

Autor: Vladimír Barák - 
7. října 2013
05:17

Věřili byste tomu, že i politik se může zapotit při práci? Že ne? Pak mrkněte na fotografie lídra ODS ve Středočeském kraji Petra Bendla (47). Ten ve čtvrtek odpoledne poměřoval v redakci Blesku síly s konkurentem Vojtěchem Filipem (58, KSČM) v on-line duelu, aby se o pár hodin později, v pátek ráno, poctivě staral o své koníky.

Potřeboval relax

Bendl koně miluje. „Beru je jako svůj život a neskutečnou relaxaci,“ pronesl kdysi. A odpočinek možná po chatu se čtenáři Blesk.cz potřeboval. Ptali jste se jej totiž nejen na program ODS do blížících se voleb, ale také na ožehavá témata, jako třeba kauzu Nagyová. A než řešit ženu, která kdysi nejsilnější pravicové straně zlomila vaz, to je i kydání hnoje milejší.

Z kravaťáka kovbojem 

Možná proto si Bendl i takové »špinavé« činnosti zastane sám. Zatímco v redakci Blesku byl za seriózního kravaťáka, na svém statku v Dolních Bojanovicích raději sáhl po pohodlném oděvu. Montérky ale nejsou v módě, a tak jej náš fotograf zachytil v oblečení, ve kterém politik spíše než typického českého farmáře připomíná klaďase z klasických amerických westernů. Pravda, i při kydání hnoje přece můžete vypadat stylově! 

podlesni ( 23. července 2014 20:27 )

Aspoň dělá něco rozumného a neválí se u bazénku, jinak mě jako politik zklamal....

wimr ( 8. října 2013 08:40 )

ty si taky tak vymaštěnej debil, jako ten slavický, meleš tu how.na a myslíš že jsou na tebe přední evropští ekonomové krátcí, achjo, co to sem chodí za praštěný mam.rdy???????

nojasne ( 7. října 2013 22:23 )

Je vidět, že jste stejné jelito jako Rusnok. Máš firmu v Česku se ziskem 100 miliónů ? Tak si daně do daňového ráje převedeš snadno. Za 90 miliónů nakoupíš poradenské služby od své firmy v Nizozemí, ta si je nakoupí od tvé firmy na Kypru a ta si je koupí od firmy třeba na Belize. Takže danit se bude tam sazbou nula nula nic. A nějaký hejhula z ČSSD může držet třeba páku z Tatrovky.

andreslawicky ( 7. října 2013 15:15 )

Jasně tupá hlavo a kde bude lůza makat ty soc.chudáku když to tady zavřou ty firmy co jsi sem napsal??Ty rudé vemeno daň.ráje existují například ŠKODA-AUTO žádný zisk nedaní v ČR ty vemeno rudé.

andreslawicky ( 7. října 2013 14:07 )

Velká pohroma??To je opravdu blábol roku firmy které podnikají roky mají dávno vyřešeno jak vyvádět peníze mimo ČR a žádný Mládek ani lokaj Rusnok s tím neudělá vůbec nic.Daň.ráje existují a nikdo s tím za rok ,dva,nic neudělá to je běh na desetiletky a to už tam žádný Mládek sedět nebude.Firmy které mají zisk a jsou vlastněny cizím vlastníkem budou platit daně tam kde si rozhodnou oni a ne nějaký Mládek a Rusnok

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa