Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Exposlankyně Kočí lobbistkou: Já už budu slušná!

Kočí končí ve Sněmovně
Kočí končí ve Sněmovně  (Autor: Archiv Blesku)
Autor: map - 
24. srpna 2013
08:30

Dřív chtěla pí.at s tehdejším šéfem poslanců ODS Petrem Tluchořem, teď se ale hodlá věnovat lobbingu. Kristýna Kočí (28), která rozložila Věci veřejné a paseku nadělala i v ODS, už po volbách nemá šanci se do Sněmovny vrátit, proto si před pár dny založila firmu 2K communication.

„Založila jsem si firmu, ve které mohu ideálně využít své zkušenosti z politické kariéry,“ řekla Kočí Právu. Vlastní v ní dvě třetiny a třetinu její stejně starý obchodní partner Jozef Lucák. A čím se Kočí hodlá zabývat?

„Nebude to pouze komunikace s veřejností, ale i lobbing,“ přiznala »blonďatá bestie«. Věří, že se uživí lépe než poslancováním. A zakázky se prý jen hrnou. Kočí, která proslula vulgární mluvou na nahrávkách, si v nové práci prý chce už „dávat pozor na pusu“.

pohadkamaje ( 24. srpna 2013 19:35 )

Jakou řečí to píšeš?

aluman ( 24. srpna 2013 17:11 )

Definice je správná a pravdivá. Chyba je jinde. Bulvár a tupci říkají lobbisti těm, co jimi ani náhodo nejsou. Zkrátka používají toto "moderní" označení aniž by znali jeho skutečný význam.

aluman ( 24. srpna 2013 13:20 )

Definice lobbingu: Lobbing je specializovaná a odborná reprezentace prostřednictvím široké škály prostředků, které v zásadě vylučují korupční výměnu služeb, ve své povaze velmi odlišná od obecné nespecializované reprezentace, kterou zajišťují volení zástupci. Jako reprezentant partikulárních zájmů lobbyista dodává informace a technicko-odborné expertízy, které mohou být užitečné a někdy rozhodující při definování legislativní a správní regulace. To píši pouze v reakci na tebou uvedenou zavádějící definici osob za lobbisty mylně považovaných. Kočí jako lobbistka nemá nejmenší šanci ani u nás.

pepazdp ( 24. srpna 2013 11:43 )

Na tý fotce vypadá jak vzdorovitej trucovitej pubertální fracek "Sebrali ste mi jednu hračku, já si pořídila novou, héééééč." A už chybí jenom vypláznutej jazyk Ta nedostane rozum a nenaučí se chovat ani do důchodu

popocatepetl ( 24. srpna 2013 10:32 )

Ale ne, je jen mocichtivá, ale velmi hloupá. Zjevně lehká mozková dysfunkce od narození. Opravdu nebezpečná je Peake.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa