Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Kam s Klausem? Může se vrátit do čela ODS, tvrdí Tluchoř

Kam s prezidentem Klausem, až mu vyprší mandát na Hradě? Možná do čela ODS, naznačuje občanský demokrat Petr Tluchoř
Kam s prezidentem Klausem, až mu vyprší mandát na Hradě? Možná do čela ODS, naznačuje občanský demokrat Petr Tluchoř  (Autor: Archiv Blesku, ČTK)
Autor: Veronika Pukačová, simao.k - 
27. srpna 2012
21:21

Co by mohl věčný workoholik Václav Klaus (71) dělat, až mu vyprší prezidentský mandát? Vrátit se k občanským demokratům, a to přímo do čela strany! Alespoň si to myslí poslanec Petr Tluchoř (44, ODS).

„Václav Klaus je symbolem doby, kdy jsme udávali směr, kdy jsme byli ideo vým i faktickým lídrem politického pelotonu,“ řekl Tluchoř v rozhovoru pro sobotní Právo.

Není žádným tajemstvím, že právě Tluchoř je jedním z kritiků současného šéfa strany Petra Nečase (47, ODS). Stejně jako prezident kritizuje například Nečasem prosazované vyšší daně. Zároveň přirovnává Nečasovo chování k domácímu násilí, a to kvůli údajnému zvýšenému hlasu a silným výrazům.

Tluchoř si o prezidentovi myslí, že by byl dobrým a silným kandidátem. Do vedení by se mohl dostat díky prodloužení Nečasova mandátu o půl roku, aby se proti němu mohl Klaus postavit, až opustí prezidentské křeslo. K tomu dojde už 7. března 2013.

Sám Václav Klaus se zatím k této variantě svého dalšího působení v politice nevyjádřil.

osinek ( 30. srpna 2012 12:45 )

Na rozdíl od toho pokrytce a lháře Nečase je Klaus osobnost, kterou nelze přehlédnout! Nečas, který je loutkou mafiánských kmotrů, vede ODS do kytek Nečas nemá úroveň. Svědčí o tom i ta baba Nagyová, referentka ze seznamky, která se stala poradkyni nečase!

cujevuxo ( 29. srpna 2012 14:23 )

možná i péro

cujevuxo ( 29. srpna 2012 14:22 )

ta má pí*ču línou když leze na starýho dědka

cujevuxo ( 29. srpna 2012 14:19 )

anebo do p*rd*de*le

ad-ga ( 29. srpna 2012 12:40 )

Ať si dělá co chce, jen aby už vypadl z politiky a s ním i celá vláda. Škody se nadělali dost. Jen aby to nebylo horší až se dostanou ke korytám další odkláněči a paraziti.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa