K Marilyn Monroe prezidenta J.F. Kennedyho má na míle daleko. Na tomto poli pan profesor Klaus, jenž si potrpí na kvalitu, zbytečně slevil. Při svém postavení, sexy mozku a nesporném osobním kouzlu by mohl s přehledem dostat jedinečnou femme fatale.

On ale nosí pugéty kytek vysoké, poněkud hromotlucky působící,  totálně nezajímavé a navíc špatně oblečené blondýně. Ostatně vzhled Petry zachycený na snímcích z jejich posledního dostaveníčka, tento dojem dostatečně potvrzuje: Ničím pozoruhodná tvář, jejíž nevýraznost umocňují plavé, z čela sčesané a do ohonu stažené vlasy. Top se vzorovaného úpletu s dekoltem lemovaným volánkem. Bílá vrapovaná sukně, sandály na nohou a obrovská sportovní taška, s níž rádoby rustikální lajblík neladí… Výsledkem je šedá asexuální myška vymóděná ve stylu lepší tržnice. A luxusní (rovněž nepatřičná) kabela Louis Vuitton na tomto výsledku nic nemění.

Manželka Václava Klause, první dáma České republiky, paní Livia, se kdysi nechala na adresu románku svého chotě s letuškou Bednářovou (Blesk jej odhalil na sklonku roku 2007) slyšet, že nevěra bolí. Za pět let je zřejmě mnohem víc nad věcí. A budiž jí satisfakcí, že ona má na rozdíl od slečny Bednářové jedinečné rysy. Je charismatická, osobitá, rozpoznatelná.  Petra nad ní vítězí pouze datem narození. Což je bídně laciný smeč.

Jak Petru Bednářovou hodnotí Františka?
Autor: Zbyněk Pecák,Ladislav Křivan, Pavel Hofman

Fotogalerie
5 fotografií