Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Otec Klausovy milenky promluvil: Ten vztah jde do ztracena

Autor: Eva Pospíšilová - 
3. srpna 2012
05:00

Scházejí se, usmívají se. Přesto už to mezi letuškou Petrou Bednářovou (32) a prezidentem Václavem Klausem (71) není takové jako dřív. „Pomalu to jde do ztracena,“ přiznal Blesku otec Petry.

Bývalý voják Svatopluk Bednář (70) nevypadal z návštěvy Blesku zaskočeně. Pozdravili jsme se podáním ruky. Hned po prvním dotazu na občasná setkání jeho dcery a prezidenta, při kterých je Blesk několikrát vyfotografoval, bylo ale zřejmé, že nemá chuť toto téma vůbec rozebírat, natož se nechat fotit do novin.

Pak se rozhovořil...

„Na tyto otázky vám nebudu odpovídat. Nemám zájem, jako rodina žijeme spokojeně,“ řekl Blesku. Pak se ale přece jen rozhovořil.

Petra není vdaná. Je to dospělá žena, která si žije svůj život. A může si snad chodit kam chce, nebo ne?“ uvedl. A ke vztahu své dcery a ženatého prezidenta dodal: „Toto se velice omezilo. Pomalu to jde do ztracena, protože Petra má svůj život, svoje povolání.“

Bývali jsme šťastni...

Bednářová se po boku Václava Klause objevuje už několik let. Naposledy je Blesk vyfotografoval po dostaveníčku v tenisovém areálu pražské Štvanice zhruba před týdnem. Petra si odnášela velkolepou kytici… „Do té doby jsme byli šťastní, že byl poměrně dlouhou dobu klid,“ povzdechl si nad opětovným zájmem o jeho rodinu Bednář a bylo vidět, že je nervózní a těžko se mu odpovídá.

Jako rodina žijí v Brně poklidným životem. Bydlí v běžném panelovém domě, jezdí udržovanou felicií. Petra Bednářová má ještě dvě sestry.

A jaká byla současná letuška vládní letky jako dítě? „Bezvadná, nebyl s ní žádný problém,“ dodal Svatopluk Bednář.

Prezident v tom rád lítá

Letuška č. 1 – Eva Svobodová

Už v roce 1991 si při letech s vládní letkou tehdejší ministr financí oblíbil letušku Evu Svobodovou, která byla nejen půvabnou, ale i chytrou společnicí. Traduje se, že ji dokonce představil své mamince Marii.

Letuška č. 2 Klára Lohniská

Blonďatou letušku ČSA sbalil v roce 2002 během letu z Prahy do New Yorku. On ji pozval na svou přednášku v Londýně a ona přišla. A pak se podle ní stalo něco krásného. Klaus přiznal, že »přecházel na červenou «.

Letuška č. 3 Petra Bednářová

Finalistka Miss letušek z roku 2002 padla do oka prezidentovi při letu s vládním speciálem. Pak už si ji na své cesty vždy vyžádal. Blesk je několikrát přistihl, noc spolu strávili i po jeho inauguraci v březnu 2008.

 

makmark ( 5. srpna 2012 13:10 )

Je ošklivá, kam to dal náš starý mocnáš ocas

kamjdu ( 4. srpna 2012 13:25 )

Klaus má pro svou sebevzhlíživost velmi daleko ke kultivovanému a harmonickému sexu. A ty ctižádostivé a zištné puťky, co s ním šli, tak rovněž nic kvalitního nemohou předvést. A co to musí být za voly, co se na ně, na ty kontaminované puťky, nějak navážou po Klausovi, pokud nějací budou?

pandrhola ( 3. srpna 2012 19:47 )

je sice pravda, že mám Klause u " zádele", ale v podstatě máte pravdu, je pořád lepší Klaus - kanec, než malý zrzavý, ožralý potkan.

zelena.karkulka ( 3. srpna 2012 17:03 )

je mi to fuk

mnpv ( 3. srpna 2012 16:14 )

mně je to jedno i teď

Zobrazit celou diskusi