Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Vondra na operaci s páteří nepůjde, rozchodil to!

Autor: Pavlína Kosová, evakk - 
14. května 2011
12:55

Čtrnáct dní strávil ministr obrany Alexandr Vondra v nemocnici, kam se podle kritiků uklidil před »grilováním« ve Sněmovně kvůli aféře Promopro. Blesk ho opakovaně vyfotil, jak si vzdor potížím s ploténkami vykračuje po areálu nemocnice. Stal se zázrak. Vondra to rozchodil! „Operace nebude, léčit se mám ambulantně a vracím se do práce,“ oznámil v pátek.

Vondra řekl, že docházel s bolestmi zad do Ústřední vojenské nemocnice v pražských Střešovicích už dřív. Před dvěma týdny se mu ale přitížilo. „Nikdy předtím jsem takovou bolest necítil,“ vysvětloval Vondra. V nemocnici se ale prý nenudil: Sledoval hokej, četl noviny a měl na pokoji poslední verzi bílé knihy obrany, která má určit směřování armády.

Léčil ho i Pavel Kolář, fyzioterapeut českého hokejového týmu, který kvůli němu musel skoro každý den jezdit mezi Prahou a Bratislavou. „Součástí terapie byla i půlhodinová procházka. Za župan se omlouvám,“ reagoval včera Vondra na to, že ho Blesk několikrát přistihl.

Snad mu tedy zdraví vydrží až do června, kdy má na odsunuté schůzi vysvětlovat, proč skončilo státních 240 milionů na podezřelých účtech. A proč je neuhlídal.

wojtylak ( 5. června 2011 22:58 )

hněv lidu neerozchodíš dobytkůů!

hejhej ( 18. května 2011 13:16 )

nám předvedl,jak vycouvat ze zodpovědnosti.Operace a najednou nic.To měl domluveno s lékaři vyděrači za co?Naše vlády a poslanci nám stále předvádějí,že o korupci dokážou blábolit do nekonečna,ale trest za okrádání tohoto státu ještě nepadl.

komentator ( 16. května 2011 12:01 )

Copak jNečas přesvědčivě netvrdí (tj. lže jako když tiskne!), že Nečas a jeho ministři tvrdě potírají korupcií"? Copak není Vodra přesvědčivý důkaz, že Nečasova vláda to myslí s bojem proti korupci "upřímně"?

husqarnowicz ( 16. května 2011 05:17 )

Pan Vondra úspěšně rozchodil zápal švindlu, ještě zbývá rozchodit aféru Promopro.

gogo ( 15. května 2011 22:33 )

Jaképak výpady, nevýpady .... Ta vláda tu bude tak dlouho jak bude pro darebáky třeba. VV rovněž jsou jen loutky jako je Nečas a spol. VV jsou rovněž řízeni z pozadí lidmi kteří jim zaplatili kampaň, kteří jim pomohli "ke korýtkům" a kterým jsou bezpodmínečně zavázáni a jim poslušni..... A tito lidé a žádné VV rozhodnou zda je čas položit prostřednictvím VV vládu či nikoliv... Tak to zde bohužel dnes je. Taková chobotnice po česku ... A občan ? Pouze bezmocný divák, který jednou za čtyři roky se může zahrát v trapném divadélku ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa