Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Klausi, pera už si 'nepůjčuj', pošlem ti je

Video se připravuje ...
Autor: mivr, koj - 
12. dubna 2011
16:25

Na návštěvě v Chile si Václav Klaus během řeči tamního prezidenta „vypůjčil“ ze stolu pero a Češi se rozhodli, že na něj na facebooku uspořádají sbírku psacích potřeb, aby nám nedělal v zahraničí ostudu. Pošlou mu je až na Hrad. Video, jak si Klaus se zájmem pero prohlíží a pak ho strká do kapsy, se totiž stalo hitem internetu.

Prezident České republiky Václav Klaus má z ostudy kabát. Když byl na návštěvě v Chile, zatímco tamní prezident prožíval projev, jeho spíše než kolegova řeč zaujalo pero v krabičce na stole. Nejprve si ho zálibně prohlídl a poté ho strčil do kapsy saka. Všechno bylo natočeno a video, kde si Klaus „půjčuje“ pero, se stalo hitem internetu.

Češi se rozhodli, že Klause nenechají dělat nám v zahraničí ostudu, a na facebooku uspořádali sbírku tužek, per, fix a dalších psacích potřeb, které pak pošlou přímo na Hrad. "Pan prezident nemá evidentně čím psát. Proto bych mu touto formou rád pomohl," uvádí organizátor sbírky. "Věříme, že Vaše dary udělají panu prezidentovi radost a do budoucna si již nebude muset 'půjčovat' pera na zahraničních cestách," dodává ironicky.

Mluvčí Klause už se za prezidenta ohradil, že nešlo o krádež. Prý tam propisky dostávají všichni delegáti. Proč tedy Klaus pero bral tak nenápadně, nevysvětlil.

bleskplesk ( 14. dubna 2011 21:36 )

Člověče, pokud chcete vážně něco změnit, tak vstupte do aktivní politiky a předveďte se, co umíte. Plácáním na internetových dikuzích kromě ztráty času ještě nikdo nic nevyřešil!

jakub-moravec ( 14. dubna 2011 19:51 )

kudlanko,že já ti strkám pod nos péro je zase tvůj útok na nepravou osobu, ty a jiní napsali o péru mnohem více než já, navíc já jsem napsal dvojsmyslně, ale ty vulgárně, jako teď v té nové diskuzi jsi napsala, že Klaus si honil péro pod stolem. Jestli máš něco proti mně, to musíš dokázat a to tak že vypíšeš přesná slova co jsem napsal a ne jak ty to děláš, když jsi všechno jen vymejšlíš. Nebo tady jak píšeš: Hahaha, a mám tě: ....jsi minimálně ročník 71.... Co je ti do mého ročníku???? Starej se o svůj ročník, mě nezájímá tvůj ročník,tak se nestarej o můj, stejně jsi hodně mimo s mým ročníkem.

kudlankabezbozna ( 14. dubna 2011 11:58 )

Čtu a přispívám do diskusí na Plesku. Jenže mi tu pořád jakýsi moravec strká pod nos svoje seschlé smradlavé péro, které ke své vlastní škodě už neudá nikde jinde než ve virtuálním světě. To jednomu ke kapce nesnášenlivosti, kubíku, celkem slušně postačí.

jakub-moravec ( 14. dubna 2011 04:04 )

Vážený bleskplesk, je tady další nedorozumění, jako tady nahoře s kudlankou, musel jsem se zasmát tomu, že tu plácám demagogii. Jsme tady všichni na stejné lodi, co se týče diskuze Klause, který ukradl péro v Chile,pak jsem napsal, jak jsme si toho Klause zvolili, takového ho máme. A že jste ho nevolil, no já vám to přece nevyčítám. Teď jste napsal, že jste rád, že už tu nevládnou komunisté. Opravdu si to myslíte? Není to pravda! Kdyby tu nevládli komunisté, tak by takový pitomec jako je Klaus, nebo dříve Havel, nemohli být naši prezidenti. Žádný pád komunistů v r.89 nenastal, sametová revoluce byla dobře předem komunisty promyšlena a nejdříve tam dosadili toho šaška Havla, rovnou z vězení na prezidenta, jak se již dříve stalo s Husákem a Klaus šel do vlády ve stejný čas. Studujte původ Klause a uvidíte jak to je. Komunisté vládnou dosud, ale převlékli kabáty a už si nesoudruhujou a poměnili po 89 roce různá pravidla, ale je to stejná verběž jako byla a i v mnoha věcech horší než dříve. A proto jsem tady do diskuze napsal, když vám stačila taková sametová revoluce, tak máme i takového sametového prezidenta. Mně osobně se nic nelíbí co děláme a jako to děláme již od roku 1989, jsem však bohužel jen obyčejný pracovník a mám jen svoje názory a nic jiného v tom nemohu dělat. Jinak bych vám také doporučil si přečíst moji petici, kterou jsem napsal snad před více než 10-ti lety, ale pořád je zajímavá, je to na www.navodjaksezbavit.mypage.cz Přeji hezký den!

jakub-moravec ( 14. dubna 2011 03:22 )

kudlanko,kudlanko, proč tolik nenávisti? Jednou jsem ti napsal, že to nemusíš veřejně vytrubovat že jsi bezbožná a také že mně to nevadí protože jsem atheista ale jsou tu i věřící, a od té doby se snažíš mě podrazit na každém kroku. Zde vidíme,že jsme národ nejen zlodějů(Klaus a péro),ale i národ závistivců, nenávistníků a.t.d. A tady co jsi napsala, proč tolik slídíš o mé osobě, já tě neznám a ty neznáš mě a tak to má zůstat, je to i proti pravidlům diskuze. Nejsem vůbec ročník 71 a ani ne blízko. A že se tu pořád vytahuji? Já? Já píši jen své názory, jako každý jiný. A jestli někdy vtipkuji, jako tady s tím "pérem", já to nezačal, viděl jsem to u jiných.Nečti to co se ti nelíbí, tak to dělám i já. A já že jsem LHAL? NIKDY!!! Dokaž to, ty lžeš, když jsi napsala že jsem ročník 71. Nepiš bludy, díky a prosím zůstaňme u diskuzi v článku, ne u diskuzí nás pisatelů

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa